Żarówka wpadła do klosza
1, 2
dobrze wiedzieć, bo u mnie tez led lata sobie obecnie w reflektorze
chociaż auto z 2006r i już miałem zamiar rozkleić i tak całe lampy, żeby przeczyścić soczewki, bo lampy świecą jak świeczki :/
A mnie dziś takie szczęście spotkało
Oczywiście miejsca nie było nawet dla małej japońskiej łapki aczkolwiek próbowałem sił
Efekt jest taki jak na zdjęciu
Fajnie, że znalazłem ten temat. Może by tak zrobić fotorelację z misji ratunkowej?

Spróbuj tak: viewtopic.php?p=2871300#p2871300
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Dzięki bardzo. O ile nie będzie padać jutro zrobię tak jak polecasz

Mineło kilka godzin i okazało się że mój brat w swojej 6tce GY 2.5 benz miał ten sam problem co ja ... Wygląda to następująco:
Szukałem pomocy w dziale GY ale niestety nic konkretnego nie znalazłem.... Ktoś coś ma patent na nowszą budę?
BTW.
Po wieczornej rundzie po Bristolu wyszło na to że nie muszę bawić się w drutowanie stosowane ponieważ żarówka ułożyła się mniej więcej o tak
Niestety postało kilka rys na odbłyśniku ale nie powinne mieć wpływu na jakość oświetlenia

Mineło kilka godzin i okazało się że mój brat w swojej 6tce GY 2.5 benz miał ten sam problem co ja ... Wygląda to następująco:
Szukałem pomocy w dziale GY ale niestety nic konkretnego nie znalazłem.... Ktoś coś ma patent na nowszą budę?
BTW.
Po wieczornej rundzie po Bristolu wyszło na to że nie muszę bawić się w drutowanie stosowane ponieważ żarówka ułożyła się mniej więcej o tak
Niestety postało kilka rys na odbłyśniku ale nie powinne mieć wpływu na jakość oświetlenia
Ostatnio edytowano 22 gru 2015, 22:19 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta (nie ma takiej potrzeby )
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta (nie ma takiej potrzeby )
Miałem dzisiaj to samo – wyjąłem żarówkę od długich i wsadziłem do środka śrubokręt, na którego końcu zawinąłem taśmę lepiącą.
Żadnych rys, żadnych problemów. Poszło w 5 minut.

Żadnych rys, żadnych problemów. Poszło w 5 minut.
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
1, 2