Witam,
Właśnie jestem po wymianie kilku żaróweczek w zegarach, kilka rzeczy się nie świeciło (licznik km, skala prędkościomierza itp.). Sprawdziłem przy okazji pozostałe żaróweczki wszystkie są OK, jednak mam pytanie czy w naszych MPV na zegarach zapala się kontrolka świateł długich? bo u mnie tej niebieskiej ikonki nie widzę.
jeśli taka ikonka jest czy ktoś mógłby podesłać fotkę w którym to miejscu się znajduje?
Pozdrawiam
Łukasz
kontrolka świateł na zegarach MPV
Strona 1 z 1
U mnie kontrolka drogowych jest.
Auta homologowane w Europie taką kontrolkę mieć powinny.
Auta homologowane w Europie taką kontrolkę mieć powinny.
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
Witaj Enkai,
Moja też jest europejska a dokładnie włoska. prawdopodobnie coś jest nie tak z ta kontrolką skoro się nie świeci (światła oczywiście działają).
jakbyś mógł podesłać jakąś fotkę na której będę widział dokładnie w którym miejscu jest to coś będę mógł podziałać.
Moja też jest europejska a dokładnie włoska. prawdopodobnie coś jest nie tak z ta kontrolką skoro się nie świeci (światła oczywiście działają).
jakbyś mógł podesłać jakąś fotkę na której będę widział dokładnie w którym miejscu jest to coś będę mógł podziałać.
Moja jest raczej amerykańska, ale kontrolki w tym samym miejscu.
Poszukaj Mazda_MPV_Quick_Tips.pdf
PS
Albo od razu kliken tu: http://www.mazdausa.com/MusaWeb/display ... ome.action
Poszukaj Mazda_MPV_Quick_Tips.pdf
PS
Albo od razu kliken tu: http://www.mazdausa.com/MusaWeb/display ... ome.action
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
Taka ikonka 
powinna się pojawić w tym miejscu:

Rzeczywiście czasami jest słabo widoczna bo jest na górze i w dodatku bladoniebiesko podświetlona, ale na pewno tam jest. Przynajmniej w poliftowej wersji.
Inna sprawa że masz MPV-kę przedliftową to może ikonki inaczej są porozmieszczane

powinna się pojawić w tym miejscu:

Rzeczywiście czasami jest słabo widoczna bo jest na górze i w dodatku bladoniebiesko podświetlona, ale na pewno tam jest. Przynajmniej w poliftowej wersji.
Inna sprawa że masz MPV-kę przedliftową to może ikonki inaczej są porozmieszczane
-
sokoli_majster
Dzięki, dziś popatrzę w wolnej chwili. ale faktycznie może być to inaczej niż u Ciebie, bo przeglądałem wątek o twojej MPV i na jednej fotce miałeś zegary z zapalonymi kontrolkami i część jest w innych miejscach niż u mnie, ale sprawdzę i dam znać.
No i sprawdziłem, kontrolka jest w tym samym miejscu, jednak mimo wszystko nie działa, najwyraźniej mam problem gdzieś w instalacji elektrycznej, lub coś jest nie tak w zegarach.
Muszę dorwać schemat elektryczny i coś podziałać w tym temacie.
Dzięki koledzy za pomoc.
No i sprawdziłem, kontrolka jest w tym samym miejscu, jednak mimo wszystko nie działa, najwyraźniej mam problem gdzieś w instalacji elektrycznej, lub coś jest nie tak w zegarach.
Muszę dorwać schemat elektryczny i coś podziałać w tym temacie.
Dzięki koledzy za pomoc.
Zajrzyj tu
viewtopic.php?f=122&t=81489
viewtopic.php?f=122&t=81489
Była MPV
- Od: 31 lip 2009, 06:16
- Auto: MPV
Strona 1 z 1