Gdzie jest filtr paliwa?
1, 2
Wykręć pompę paliwa z baku i sam zobacz jak wygląda... Na rysunku wszystko dobrze widać...
Jak jesteś laikiem, to powinno wystarczyć Tobie zdanie:
peace
Jak jesteś laikiem, to powinno wystarczyć Tobie zdanie:
Wojtek napisał(a):Szybciej się zatrze pompa paliwa niż zatka to sitko co jest nazywane filtrem...![]()
peace
Witam, miałem problem ze wskaznikiem paliwa i musiałem zlokalizowac gdzie sie znajduje, przy okazji wyczysciłem sitko( filtr ) paliwa który jest przed pompka. Żeby dostac sie tam trzeba zdemontowac trzeci i drugi rzad siedzen podniesc wykladzine i po prawej stronie pod drugim rzedem jest wszyskto .
Witam! Od jakiegoś czasu mam problem z odpaleniem silnika po dłuższym postoju. Zeby zapalił trzeba kręcić 3-4 sekundy (wcześniej palił od "strzała"). Zauważyłem też ,że po odpaleniu spaliny mają zapach benzyny.Pompa paliwa pompuje ok 4 bar ( ale nie odpalając silnika ),mam podejrzenie ,że to może być regulator ciśnienia paliwa.
Auto z lpg .Na benzynie ,sprawdziłem na autostradzie jedzie normalnie ,żadnych wahań obrotów przyśpiesza bez problemu ,świece wymienione niedawno. Przepustnica czyszczona niedawno ,filtr powietrza wymieniony. Co to może być ?
Auto z lpg .Na benzynie ,sprawdziłem na autostradzie jedzie normalnie ,żadnych wahań obrotów przyśpiesza bez problemu ,świece wymienione niedawno. Przepustnica czyszczona niedawno ,filtr powietrza wymieniony. Co to może być ?
1, 2