jak wyglada tapicerka po wystrzeleniu poduszki
1, 2
Byłem u siebie sprawdzić jeszcze dokładnie i nie ma najmniejszego śladu nawet, w którym miejscu jest poduszka... Na twoim zdjęciu widać jakby cały ten "plastik" pod którym jest poduszka był nieco ciemniejszy i w innym odcieniu od reszty tapicerki która jest po stronie kierowcy, a u mnie nie ma wogóle różnicy. Trudno ocenić to z foto, ale pewnie poduszki tam już nie ma tylko rezystor.. Jak masz blisko to podjedź i sprawdź, a jak daleko to odpuść..
- Od: 31 mar 2009, 22:14
- Auto: Mazda5 Sport 2.3i 166KM A/T 2006
nalezy zanurkowac pod deske, a dokladniej wyjac schowek pasazera... i bedzie wszystko widac 
dla mnie oznacza to brak poduszki... prywatnie
dla mnie oznacza to brak poduszki... prywatnie
kol. roqa, jeśli pytasz się tu Nas czy auto jest wypadkowe czy też bezwypadkowe to wkej więcej zdjeć, bądź daj ogłoszenie, bo teraz to takie wróżenie z fusów. Na zdjeciu widać odrazu że coś w tapicerce było "drutowane", prawdopodobnie miejsce wystrzelenia poduszki.
oto ogłoszenie
http://moto.allegro.pl/mazda-5-2-0-benz ... 44730.html
kurcze jakby nie to ze jest to 150km ode mnie to zobaczyłbym co i jak ale troche szkoda mi czasu..

kurcze jakby nie to ze jest to 150km ode mnie to zobaczyłbym co i jak ale troche szkoda mi czasu..
- Od: 22 cze 2012, 09:19
- Auto: mazda 5
http://www.ditonet.dk/prosearch/itemdet ... s=05BFILPR
to chyba to samo autko – czyli posprzątane.
No to na plus, że sprzedawca podał VIN co
Dziękuje dobranoc
to chyba to samo autko – czyli posprzątane.
No to na plus, że sprzedawca podał VIN co
Dziękuje dobranoc
Goraco mi sie zrobilo jak trafilem na ten temat i jak zobaczylem ze w pierwszym poscie na zdjeciu widac na plastiku zarys kwadratu. Wydaje mi sie ze mam tak samo. Co prawda mam inny model ale skoro piszecie ze tak byc nie powinno i oznacza tylko jedno to mnie ta informacja przerazila. Nie mam teraz dostepu do samochodu zeby to miejsce ogladnac dokladnie ale i tak chyba trzeba bedzie poszukac kogos kto by mi to sprawdzil
.
1, 2