kinki napisał(a):Sasiad napisz z ktorego rejonu bedziesz jechal to ci napisze gdzie najblizsza stacja
3miasto
www.mazdaspeed.pl
kinki napisał(a):Sasiad napisz z ktorego rejonu bedziesz jechal to ci napisze gdzie najblizsza stacja
kinki napisał(a):to bedziecie przez Szczecinek jechali a tam jest Shell wiec V-Powera powinni miec
tomekmar78 napisał(a):...braku możliwości uczestniczenia...
Pit napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałem nowatorskie (stosowane drugi rok) zasady finansowania działalności klubu.
GRU napisał(a):Pit napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałem nowatorskie (stosowane drugi rok) zasady finansowania działalności klubu.
Pit musisz być taki??
tomekmar78 napisał(a):Nie nabijać się proszę ostatnio na zlocie byłem w Rykach/ Konin 2007 r.
Pit napisał(a):GRU napisał(a):Pit napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze zinterpretowałem nowatorskie (stosowane drugi rok) zasady finansowania działalności klubu.
Pit musisz być taki??
GRU'siu jaki?Pomóc chciałem przecież koledze, który zapytał o coś, co do 2010 roku włącznie było oczywistą oczywistością
tomekmar78 napisał(a):340 zł troszkę boli tym bardziej ze nie mam możliwości pozostania na imprezieMam teraz o czym myśleć wiec może do zobaczenia
tomekmar78 napisał(a):Czyli robi się ładnie
10 zł – opłata od osoby x 2
20 zł – wjazd samochodu na lotnisko (obowiązek wypełnienia karty zgłoszeniowej)
100 zł – nocleg z soboty na niedzielę x1
140 zł to do przyjęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość