w okolicy znalazłem takie ogłoszenie, ale że jestem kompletnym laikiem w temacie motoryzacji prosiłbym o rzucenie okiem przez Specjalistów i ocenę czy warto bliżej zająć się tym okazem
Czy powinienem bać się tego przebiegu?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
http://olx.pl/oferta/prywatny-wlasciciel-2-0-lpg-kombi-CID5-IDfNoHx.html#c14fae7b8c
Opis sprzedającego:
Sprzedam wspaniały rodzinny samochód MAZDA 6 KOMBI w bogatej wersji z rocznika 2002 z bardzo oszczędnym i niezawodnym silnikiem 2000cm3 (141KM) z sekwencyjną instalacją gazową LPG-butla BRC gazowa w kole zapasowym.
samochód świetnie się prowadzi dodatkowo jest bardzo komfortowe i idealnie wyciszone
Posiada przebieg 320000km, komplet dwóch oryginalnych kluczy.
Bogato wyposażony tj. klimatronik dwustrefowy, abs, esp, 8xair bag, komputer, tempomat,tapicerka w perfekcyjnym stanie, halogeny Hella,, elektryczne szyby x4, centralny zamek z pilotem, skórzana kierownica, roleta bagażnika, podłokietniki, klimatyzowany schowek, sterowanie odtwarzacza, radia i tempomatu przy kierownicy,, ładne felgi aluminiowe 16", dwa komplety kół aluminiowych na oponach letnich i zimowych 16”, czujnik ABS, system DSC,
Stan techniczny perfekcyjny, wnętrze bardzo czyste, tapicerka bez przetarć czy wypalonych dziur.
na wszystkie naprawy i wymiany paragony.
wymieniane min:
-olej + filtry
-filtry w instalacji LPG
-drążek reakcyjny
-tarcze przód
-klocki tył oraz przód
-łożysko sprężarki klimatyzacji + napełnienie instalacji czynnikiem
-drążek stabilizatora wahacza
-ustawiona zbieżność oraz geometria po wszystkich naprawach
cena nie jest najniższa ale za taki stan techniczny warto zapłacić więcej. gwarantuję że dany egzemplarz nie zawiedzie nikogo w żadnym momencie. Samochód posiada typowe dla tego modelu ogniska rdzy. mnie nie zawiódł a na prawdę dużo nim jeździłem.