Prosiłbym Was o opinie. Co udało mi się ustalić:
– auto jest or roku w kraju,
– zakupione / sprowadzone zostało tutaj "Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Paw-Mar" Margońska Wieś 17A, 64-830 Margonin"
– zostało sprowadzone z USA – udało mi się znaleźć zdjęcia z aukcji ze stanów, gdzie widać uszkodzenie mazdy (w załączeniu),
VIN: jm3tb2daxd0407911
Moje pytania:
– co myślicie o zdjęciach przedstawiających auto po kolizji?
– co myślicie o samej cenie auta? na pewno idzie coś się jeszcze dogadać, ale chciałbym poznać Waszą opinie, ile takie auto powinno kosztować,
– gdzie warto by było podjechać by sprawdzić te autko? ktoś zaufany? Auto stoi w Chodzieży,
– i ostanie pytanie – jest to wersja z napędem na przód – nigdzie nie mogę się doczytać jaka jest różnica pomiędzy napędem na przód, a 4x4 poza oczywistą równicą
– auto jest na gazie – co mi bardzo pasuje – na coś mam zwrócić uwagę tutaj?
Jeśli przychodzi Wam coś jeszcze to głowy to proszę piszcie i radźcie. 100k+ to nie jest codzienny wydatek, więc każda Wasza uwaga jest dla mnie bezcenna. Autko planuję brać w leasingu, tutaj mogę dostać pełną fakturę VAT co jest dla mnie plusem.
Z góry serdecznie dziękuję.

Dopisano 20 cze 2015, 07:52:
Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? Czy ogólnie nikt z Was nie poleca aut z US? Z tego co wiem to praktycznie każde przepływa po dzwonie. Tyle że tu udało mi się dotrzeć do tych zdjęć.
Sam nie wiem.. nowe z salony mnie przerasta. Co do innych tzw. Bezwypadkowy ch to sam zaufania w 100% nie nam. .
Ciężki temat