Mazda w domu
Poleciałem z rana żonką pod Drezno 10 na miejscu mała miejscowość ładny domek podwójny garaż miły pan plus pani, auto przygotowane nawet mi włożył sam zimówki co bardzo mi sie spodobało śrofek czyściutki zadbany ale bez przesady – ogarnąłem oględziny robiłem wrażenie że wiem co robię żeby potem negocjować hhahaa pan się nie mógł nadziwić co ja robie ale naprawde pali od dotknięcia, żadnych hałasów, płyny czyste i pełne , zawiecha cicha i sprawna podwozie jest troche marchewkowe od spodu ale garaż robi swoje 10 lat i tylko zabarwienie rudego w typowych miejscach progi podłużnice i konstrukcja bez uwag – motorek ładny nie słychać jak pracuje i papieros nie spada z bloku hhyhyhy pojezdziłem pomarudziłem ale kurde nie było do czego nawet akumulator nowy i klima robiona w zeszłym roku – w książkę serwisową popatrzyłem proforma bo za bardzo zadbana

ale serwis mazdy do 2008 potem opel do 2012 potem echo ale jest HU dekra z 2012 do kwietnia tego roku no i co ciekawe na 50tys. w 2010 wymieniony pasek rozrzadu – jest w ksiażce i jest na masce adnotacja. W miare to wiarygodnie wygląda chociaż daty mnie intrygują
Jako że nie było się do czego przyczepić nie targowałem wiele i stanęło na 4100E więc 400E wróciło do domu na rejestrację będzie. Wracałem 350 kilo do domku i muszę powiedzieć żę świetnie się jechało – troche głośno mi się wydawało ale chyba przez to że nasłuchiwałem jak szalony czy coś nie piszczy wali itd – docisnąłem do 160 i było cacy pełna kontrola, elastyczność żadnych niepokojących hałasów i spalanie mnie zaskoczyło bardzo pozytywnie ale tylko komputer na razie więc nic wiarygodnego.
Jutro latam i załatwiam rejestrację i potem do mojego mechaniora więc dopiero się okaże yhhyhhyyhhy co to jest i pojade do lokalnej mazdy na komputer itd po ladny wpis do książki żeby było czasem w aso sprawdzone i wzorcowa kontynuacja yhhyyhhy
Dobra to na tyle i przy okazji chciałem bardzo podziękować towarzyszowi Mariankowi za ciepłe przyjęcie i gotowość do zdalnej pomocy oraz koledze Sabatowi za pierwsze porady.
Chciałem oficjalnie zgłosić nową Premackę w zachodniopomorskim

i ten kolor...... i kolory na tablicy yhhyhyyh