Mazda5 2.0 Pb, 2010, (otomoto: 6010128931), 34.900 zł, Lublin.
jachu36 napisał(a):Tak,tak 120
jachu36, no jest to możliwe – nie wiemy jaki procent ze 120 sam sobie sprzedaje, a przecież jest w tym dobry

toomaas napisał(a):Najsmutniejsze jest to, ze ten janusz biznesu trafi na janusza łowcę okazji. Ten rynek jest straszny
Dlatego jest dział taki jak "Kupuję Mazdę" i podobne na forach innych marek aby takich pajaców demaskować. Oczywiście jeśli kupujący jest rozsądny/ostrożny i wysili się aby zadbać o swoje pieniądze i poszpera trochę w necie zanim je wyda na szrota... Dzięki nam zawsze to jakiś procent z potencjalnych nabywców uratuje się, a jednocześnie część oszustów będzie miało swoją kartotekę u wujka Googla – to i tak jest nasz sukces

Wojtek napisał(a):AXe_MeXx napisał(a):
Dlatego tego sprzedawcę (osobę prywatną) należy dodać do niepolecanych sprzedawców z linkiem do tego tematu. Wtedy nikt się nie nadzieje...
z jakiego powodu niedorozwoju?widzialeś i sprawdziłeś auto?siedzicie tylko przed monitorami zazdrośni koniobijcy i piszecie co z [tiiit] sąsiada wyssiecie.tac jak wy to auta mi sprzątają

-
Handlarz
Nawet gdyby auto (jakimś cudem) było dobre, nie chciałbym absolutnie robić interesów z taką osobą jak Ty. Dlatego nie polecamy takich sprzedawców... deliktanie mówiąc o bardzo niskim poziomie kultury (albo jej całkowitym braku).
Dalsze wyskoki tylko ciebie pogrążą, nie wspominając o tym jak czuje się pani Nina, na której imię prowadzisz swoją działalność.
Dalsze wyskoki tylko ciebie pogrążą, nie wspominając o tym jak czuje się pani Nina, na której imię prowadzisz swoją działalność.
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Handlarz napisał(a):Wojtek napisał(a):AXe_MeXx napisał(a):
Dlatego tego sprzedawcę (osobę prywatną) należy dodać do niepolecanych sprzedawców z linkiem do tego tematu. Wtedy nikt się nie nadzieje...
z jakiego powodu niedorozwoju?widzialeś i sprawdziłeś auto?siedzicie tylko przed monitorami zazdrośni koniobijcy i piszecie co z [tiiit] sąsiada wyssiecie.tac jak wy to auta mi sprzątają
O następny bystry, który wyzwiskami i obelgami kierowanymi do nas próbuje się w jakiś sposób dowartościować.
Chłopaki tak mu ciśnienie podnieśliście ,że od teraz mazdaspeed to najgorsze motoryzacyjne forum pełne psychopatów i "fachoFców
Ja panu handlażowi proponuje czas spędzony na te szopki, poświęcić na czytanie słownika języka polskiego.
PS: Czekam na PW z wyzwiskami, daj nam jeszcze więcej powodów do śmiechu

PS: Czekam na PW z wyzwiskami, daj nam jeszcze więcej powodów do śmiechu
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Kurka nie pogrubilo tego? 

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
kulpet napisał(a):Byłem w ASO Mazda przy ul.Wertera w Lbnie i wszystko wypadło pozytywnie.
Jeśli mam być szczery to auta, o którym tu mowa nie było nigdy w naszym serwisie, więc byłoby dobrze nie pisać nieprawdy.
newbie napisał(a):kulpet napisał(a):Byłem w ASO Mazda przy ul.Wertera w Lbnie i wszystko wypadło pozytywnie.
Jeśli mam być szczery to auta, o którym tu mowa nie było nigdy w naszym serwisie, więc byłoby dobrze nie pisać nieprawdy.
Napisałbym, że "ZAORAŁEŚ", ale kolega kuplet tak skutecznie dokonał SAMOZAORANIA, że nikt nie jest już w stanie go przebić

- Od: 23 lut 2016, 13:50
- Auto: Volvo S80 2.0 PB+LPG
newbie napisał(a):kulpet napisał(a):Byłem w ASO Mazda przy ul.Wertera w Lbnie i wszystko wypadło pozytywnie.
Update.
Auto trafiło dziś do nas na oględziny. Gentleman 'kulpet' uprzedził nieco fakty swoim wpisem, ale jednak się stało.
Chłopak przewiduje przyszłość. 

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Opis stanu auta otrzymał jego właściciel (?). Wszystkie szczegóły u niego.
Tutaj nie chodziło o samo auto, a o sposób sprzedaży auta... Robienie samemu sobie ruchu w interesie. I jak widać z tematu jest to sposób na biznes na wszelkich forach...
Arkana , Renault , Mii