Mazda5 2.0 Pb, 2010, (otomoto: 6010128931), 34.900 zł, Lublin.
Panowie ja zakupiłem to auto dzisiaj. Byłem w ASO Mazda przy ul.Wertera w Lbnie i wszystko wypadło pozytywnie.Myślę że sprzedający się z wami droczy,chociaż wg mnie jest rozsądnym człowiekiem.Nie zapomnę oczywiście wrzucić zdjęć i opisu w odpowiednim dziale.Hej.
-
kulpet
Nie pogrążaj się. Internet nie zapomina.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Bigbluee – czytałem! Hehe, no się naprodukowałeś 
Ja trochę też
Normalnie komedia.
MariuszTG – dokładnie, wiedząc kto to pisze można się nieźle pośmiać w tamtych tematach.
Mr_Bartek dzięki. Tak myślałem
Dam znać chłopakom z forum forda
Ja trochę też
Normalnie komedia.
MariuszTG – dokładnie, wiedząc kto to pisze można się nieźle pośmiać w tamtych tematach.
Mr_Bartek dzięki. Tak myślałem
Dam znać chłopakom z forum forda
e-tomek napisał(a):Dam znać chłopakom z forum forda
Mr_Bartek to już zrobił http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=256851&page=3
Bigbluee napisał(a):On na forach gada sam ze sobą, dzwoni sam do siebie i samemu sobie udziela informacji przed lustrem
I sam sobie auto sprzedał

Rozwiązał mi normalnie sznurówki w trampkach ten koleś dzisiaj

Na szczęście mało kto zagląda na to forum bo ma swój rozum.Ślińcie się dalej przed monitorami.Sprzedam z uśmiechem na ustach na myśl o waszych chorych teoriach.Żegnam 

-
kulpet
Powrót do Otrzymane
Re: Mazda 5 2.0b 2010r automat 34900 Lublin
Wysłano: wczoraj, 21:46
Od: marcel111
Do: jachu36
Tytuł: Mazda 5 2.0b 2010r automat 34900 Lublin
jachu36 napisał(a):
Tak się zastanawiam ,co ten gościu chciał osiągnąć?
Wydymac ci siostrę jak nie wiesz co.Otrząśnijcie się.Świat nie jest taki zły jak myślicie.Smoleńsk to nie spisek tylko wypadek.marcel111PoczątkującyPoczątkujący Posty: 15
Do mnie jeszcze ładniej napisał.Wydaje mi se że to jakiś mały zakompleksiony ,biedny i schorowany onanista.Szkoda mi takich ludzi.Ale cóż,tacy też niestety muszą żyć.
Re: Mazda 5 2.0b 2010r automat 34900 Lublin
Wysłano: wczoraj, 21:46
Od: marcel111
Do: jachu36
Tytuł: Mazda 5 2.0b 2010r automat 34900 Lublin
jachu36 napisał(a):
Tak się zastanawiam ,co ten gościu chciał osiągnąć?
Wydymac ci siostrę jak nie wiesz co.Otrząśnijcie się.Świat nie jest taki zły jak myślicie.Smoleńsk to nie spisek tylko wypadek.marcel111PoczątkującyPoczątkujący Posty: 15
Do mnie jeszcze ładniej napisał.Wydaje mi se że to jakiś mały zakompleksiony ,biedny i schorowany onanista.Szkoda mi takich ludzi.Ale cóż,tacy też niestety muszą żyć.
Też mnie kopnął zaszczyt otrzymania PW od Marcela 
Musze spytać matule o co kaman<diabełek>
Marcel, nie opuszczaj nas
Mów jeszcze , prosimy

Dopisano 26 sty 2017, 08:20:
Dałem linka kolegom od Miśków, niech też się pośmieją a co, nie można być egoistą.

Ty jakis niedorozwiniety jestes tłumoku
Musze spytać matule o co kaman<diabełek>

Marcel, nie opuszczaj nas

Dopisano 26 sty 2017, 08:20:
Dałem linka kolegom od Miśków, niech też się pośmieją a co, nie można być egoistą.

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Wojtek napisał(a):Ta firma?Kup Szwajcara Nina Dudlej
dobre...
Oplułem monitor

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Panowie, satyra na najwyższym poziomie, ale jesli ktoś sam od siebie dzwoni, sprzedaje sobie auta a do tego wypisuje tak idiotyczne wiadomości prywatne to jest to raczej choroba, a z tego śmiać się nie powinno. No ale w tym wypadku inaczej nie można!
haha

jachu36, nawiązując do naszej wcześniejszej wymiany poglądów – zgadzam się – dla takich gości nie warto poświęcać czasu i energii. Ale nawet ta wymiana poglądów miała sens jednak. Już po samym VINie ktoś może odnajdzie ten wątek i nie kupi tej "perełki".
- Od: 9 lis 2016, 13:18
- Auto: Mazda 6 GY 2.0pb '03
Mazda 323F 1.5pb BA `96
AXe_MeXx napisał(a):Panowie, satyra na najwyższym poziomie, ale jesli ktoś sam od siebie dzwoni, sprzedaje sobie auta a do tego wypisuje tak idiotyczne wiadomości prywatne to jest to raczej choroba...
Dlatego tego sprzedawcę (osobę prywatną

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Stachan teraz kolej na Ciebie żebyś od tego dekla przyjął trochę wyzwisk na priv.Za to że wrzuciłeś go do mazdoszrotów.
Mi na priv się pochwalił...albo pożalił, w sumie sam nie wiem
Wysłano: wczoraj, 23:39
Od: Anonymous
Do: MariuszTG
zdesperowanym?sprzedaje 120 aut rocznie i ciesze się że nie pedałom z forum