e-tomek napisał(a):Jeśli będziesz się rozglądał za 6-tką GH w takiej cenie to musisz być świadomy tego, że zawsze coś z nią będzie nie tak.
Oczywiście zdaję sobie sprawę że auto 9-letnie to nie auto z salonu, prosta sprawa. I że może wymagać dopieszczenia (a jak bardzo to wszystko zależy od poprzedniego właściciela/właścicieli). Chodzi jednak o to, żeby nie być zrobionym w ch.ja. A to już spora różnica.
e-tomek napisał(a): Ja bym samochodem po przekładce nie jeździł nawet gdyby mi ktoś za darmo go dał.
Ale dlaczego? Może i nie mam doświadczenia w tym temacie, ale z tego co się naczytałem, to jeśli przekładka jest zrobiona porządnie, to takie auto nie różni się niczym od tego oryginalnego z kierownicą po lewej stronie. Oczywiście domyślam się, że skoro temat aut po przekładce na razie raczkuje, to będzie tyle samo przeciwników jak i zwolenników.
rafik85 napisał(a):Ten sam temat założył na konkurencyjnym forum...tam lubią angliki:)
Owszem, założyłem. No i co w tym złego, że przed zakupem próbuję prześwietlić temat jak się da (choćby po to, aby nie wj...ć się na minę)?? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że bez sprawdzenia auta przed zakupem w ASO bądź jakimś porządnym warsztacie to jest kupowanie trochę po omacku.
Ale dzięki rafik85 za konstruktywny komentarz