Mazda3 1.6 Pb, 2004, (otomoto: 6004135417), 9.900 zł, Bydgoszcz.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Maciej92 » 8 lip 2016, 20:06

Witajcie drodzy forumowicze!

Jak w temacie chcę kupić na pierwsze auto dla siebie Mazdę 3. Wszystko było by super i w ogóle pięknie, ale nie znam się na Mazdzie, a bardzo mi i mojej dziewczynie się spodobała. Chciałbym was prosić o opinie na temat tego auta i ewentualną pomoc przy sprawdzeniu go na miejscu. Pozdrawiam :)

http://otomoto.pl/drukuj/mazda-3-bogate ... ykJTP.html
Maciej92

Postprzez ferdek1962 » 9 lip 2016, 15:51

No cóż samochód na zdjęciach i po opisie jak samochód Godne zauważenia jest to że pod maską nic nie było picowane widać po pokrywie zaworów a to już jest jakiś sukces Ciekawe o jakie poprawki blacharskie chodzi Zapewne tylne nadkola Zastanawia mnie wycięty PDF Jeśli będziesz jeździł na Niemcy czy przez Niemcy to nie radze kupować Ponieważ policja niemiecka zaraz wyczai i ściągną lawetę po Tój samochód- zakazane jest poruszanie się takim samochodem z wyciętym PDF-em Weź ze sobą zaprzyjaźnionego mechanika i zobaczycie co i jak Życzę udanej transakcji !! :D
Początkujący

Od: 3 cze 2016, 19:14
Auto: Mazda5 CR L8 '06 Et+LPG

Postprzez Mr_Bartek » 9 lip 2016, 16:03

Nie wycięty DPF, a brak DPF. Te roczniki nie miały DPF/FAP.
Koordynator Forum
Koordynator Witryny

Od: 7 kwi 2014, 13:44
Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07

Postprzez Maciej92 » 9 lip 2016, 16:32

Z tego co usłyszałem od sprzedającego chodzi o ogniska rdzy na progach i nadkolach. Poprosiłem o więcej zdjęć więc jak będę je miał to wrzucę w temat.

Dopisano 9 lip 2016, 16:32:

Z tego co usłyszałem od sprzedającego chodzi o ogniska rdzy na progach i nadkolach. Poprosiłem o więcej zdjęć więc jak będę je miał to wrzucę w temat.
Maciej92