Jak w temacie prośba o opinię o tej M6. O kilku tygodni intensywnie przeglądam ogłoszenia na M6 GY 2.0 Pb, rocznik po 2006 i wczoraj natknąłem się na poniższą ofertę:

Pierwszy raz w opisie widzę oznaczenie S-VT przy silniku 2.0 Pb, widoczne również na atrapie. Z tego co udało mi się już sprawdzić jest to układ rozrządu ze zmiennymi fazami zaworów ssących ale to chyba jest w każdym benzynowym silniku 2.0 w tych 6-tkach, poprawcie mnie jeśli się mylę.
Co sądzicie o tym ogłoszeniu? W planie jest zagazowanie auta, stąd zastanawia mnie najbardziej to oznaczenie S-VT. Wiem, że silniki 2.0 bez problemu znoszą LPG, ale jak jest w przypadku tego egzemplarza?
Druga kwestia, która mnie zastanawia to fotele w skórze z regulacją elektryczną i pamięcią 3 ustawień fotela, z tego co się orientuję wersje, które fabrycznie wychodziły w skórze to Active Plus przy silnikach 2,3 MZR benzynowy 16V 166 KM, 6-biegowy manual ; 2,3 Activematic benzynowy 16V 166 KM, 5-bieg. automat oraz 2,0 MZR-CD 143 KM Common Rail Turbodiesel, 6-bieg.man
Pytanie czy auto nie było kombinowane...
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.