Szukam od jakiegoś czasu 6 I gen. po liftingu w wersji z automatem...z racji wymagań dużego wyboru nie mam

Dziękuję za opinie i rady.
link
Pozdrowienia
www.mazdaspeed.pl
e-tomek napisał(a):Sebastien – widzisz, każdy ma inne priorytety i podejście, a i czasy się trochę zmieniły.
Jeśli ja kupuję auto to liczę na to, że będzie w bardzo dobrym stanie – jeśli ktoś tak pisze.
Jeśli sprzedawca pisze:
"samochód bardzo dobrze utrzymany" – to chyba znaczy, że dba i serwisuje, prawda?. A Ty wymieniasz:
"Nie działają czujniki parkowania, do wymiany są tylne amortyzatory, tarcze + klocki przód + drążek kierowniczy pp oraz akumulator"
"niestety jakiś mechanik połączył blok z głowicą na uszczelkę + silikon/pastę montażową"
A do tego:
"malowana była tylko maska, zderzak i pp błotnik – ale jest to tylko warstwa farby".
Zastanów się po co ktoś miał sobie malować zderzak, maskę i błotnik?
yyy ...
"Może ktoś zaryzykuje (w końcu może to jeździć i rok przy szczęściu może i 3, ja odpuściłem)."
trochę mi słów odebrałoCzuję się jak bym czytał scenariusz do film Barei
Sebastien napisał(a):podejrzewam, że w każdym aucie nawet wyśmienicie utrzymanym znalazł bym pedantycznie coś do poprawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość