Jestem zainteresowany tą mazdą
Zainteresowała mnie głównie dlatego, że jest dość blisko (ok. 40 km), cena jest nie za wysoka,spełnia moje wymagania co do 6. Ogólnie nie wierzę w ten przebieg i mało mnie to rusza czy jest kręcony czy nie, chodzi o to, żeby auto było w dobrym stanie. Ale z tych fotek już zupełnie nic nie można wywnioskować(nie wiem czy nie chce pokazać tego co trzeba, czy nie umie robić zdjęć aut do sprzedaży) i mam wątpliwość, czy sprzedający nie jest powiązany z handlarzem z tego tematu?
Niby inna okolica w zdjęciach, inny numer telefonu, inny sposób pisania ogłoszenia, ale zastanawia mnie to: "Lokalizacja: Łódź/Starowa Góra/Rzgów". Ktoś coś wie o tym handlarzu/aucie?
Kilka słów o mnie:
Już od ponad miesiąca powoli przyglądam się(ale tyko internetowo) różnym 6 i jeśli mam kupić takie auto to tylko GY polift benzyna 2.0 . Budżet mam do ok. 25 tys. już ze wszystkim, od rejestracji po pierwszy serwis. Naczytałem się o głównych bolączkach tego modelu, czyli głównie karoseria i jakoś przeżyję nawet trochę rudej jak kupię auto taniej i dam do lakiernika. Nie "zniese" jednak jak kupię niby "igłę" za górną granicę wartości tych aut, ale po pół roku odpadnie mi pół auta. Czas na kupno mam do sierpnia, bo wtedy rodzi mi się 2 dziecko i później będzie już ciężko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Z góry dzięki za pomoc!