Mazda3 1.6 Pb, 2009, (otomoto: C35152916), 27.900 zł, Mszana/Wodzisław Śl.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez adrenalina » 8 sty 2015, 14:28

Witam Forumowiczów,

jestem zainteresowana kupnem mazdy 3, benzyna, pojemność 1.6, rok 2009.
Znalazłam interesującą mnie ofertę i proszę o opinie na jej temat.

http://otomoto.pl/mazda-3-i-1-6-climatr-xenon-serwis-104tkm-1-wl-C35152916.html

Jestem laikiem, bo obecnie posiadam Corsę, wiec będę ogromnie wdzięczna za każda opinię.
Dzięki
adrenalina

Postprzez Mr_Bartek » 8 sty 2015, 15:21

Auto niby wygląda na zadbane (jednak zdjęcia są robione po deszczu). VIN podany więc historię serwisową można sprawdzić u użytkownika Marianek tu na forum.

Jedynie co mnie niepokoi to ten wpis na końcu:
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.

Niestety doświadczenie podpowiada, że coś może być ukryte pod takim dopiskiem.
Koordynator Forum
Koordynator Witryny

Od: 7 kwi 2014, 13:44
Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07

Postprzez slisman » 15 sty 2015, 17:56

Mr_Bartek napisał(a):Jedynie co mnie niepokoi to ten wpis na końcu:Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.Niestety doświadczenie podpowiada, że coś może być ukryte pod takim dopiskiem.

No ale generalnie taki zapisek teraz można znaleźć wszędzie (szczególnie handlarze/sklepy internetowe itp). No ale po czymś takim może gościu sobie napisać w ogłoszeniu wszystko i jeśli nie dopytasz...to problem, bo ogłosznie nie jest ofertą...
Forumowicz

Od: 10 lut 2010, 15:49
Auto: Ford Explorer 4.0 SOHC V6 205 km