some1 napisał(a):Zresztą, można bez problemu znaleźć mocniejsze diesle bez AWD u innych marek, jak i słabsze silniki napędzające wszystkie koła.
Jasne, ale ja kwestionuję sensowność takich rozwiązań.
www.mazdaspeed.pl
some1 napisał(a):Zresztą, można bez problemu znaleźć mocniejsze diesle bez AWD u innych marek, jak i słabsze silniki napędzające wszystkie koła.

some1 napisał(a):Audi jest jednym z prekursorów rozwiązań 4x4, projektują auta od razu pod taki układ i dla nich to w takim samym stopniu poprawa właściwości jezdnych, co marketing.

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) 

). Co do auta, staram się jednak ufać ASO. Jakoś mam przeczucie, że w razie "W" łatwiej od nich czegoś dochodzić niż od Mietka z za miedzy... Ale może się mylę.
 ). Co do auta, staram się jednak ufać ASO. Jakoś mam przeczucie, że w razie "W" łatwiej od nich czegoś dochodzić niż od Mietka z za miedzy... Ale może się mylę.  

KMBak napisał(a):em_dzej napisał(a):Moim skromnym zdaniem , pierwsza fotka z tych panoramowanych najlepsza
Ty mi tu nie kadź, bo (oczywiśie według mnie) największą konkurencję mi robisz tą śliczną Śliweczką.

KMBak napisał(a):Znajomi kumpla – nie szukali konkretnego auta, ale chcieli pewniaka – to będą mieli.
Przez forum było kilka pytań... Wiele osób jednak szuka "Niemiec płakał jak sprzedawał" i "jeździł tylko po zakupy" za 30-35 tys. zł.

KMBak napisał(a):No dokładnie. Ja strasznie nie lubię jak ktokolwiek mi przy samochodzie grzebie... Ale już z drugiej strony nie w każdej dziedzinie można być ekspertem (choć staram się). Co do auta, staram się jednak ufać ASO. Jakoś mam przeczucie, że w razie "W" łatwiej od nich czegoś dochodzić niż od Mietka z za miedzy... Ale może się mylę.
 , w sensie, że jak oddać i nie widzieć co robią, to ... to przecież nigdy nie wiesz który mechanik, co robi, i w jaki sposób to robi. Naprawiali mi ostatnio gniazdo zapalniczki w podłokietniku i ostatnio tak sobie wyjąłem ten plastik od schowków na kubki – drugie zdjęcie w temacie z poniższego linku:
 , w sensie, że jak oddać i nie widzieć co robią, to ... to przecież nigdy nie wiesz który mechanik, co robi, i w jaki sposób to robi. Naprawiali mi ostatnio gniazdo zapalniczki w podłokietniku i ostatnio tak sobie wyjąłem ten plastik od schowków na kubki – drugie zdjęcie w temacie z poniższego linku:
KMBak napisał(a):nie w każdej dziedzinie można być ekspertem (choć staram się)
 ... ale z drugiej strony – nakład pracy praktycznie żaden (5 minut roboty), a na pewno warunki pracy dla silnika lepsze.
 ... ale z drugiej strony – nakład pracy praktycznie żaden (5 minut roboty), a na pewno warunki pracy dla silnika lepsze. Dobrze, że Kupujący się zdecydował, bo i tak sam chciałem pojechać i obejrzeć, zrobić zdjęcia, zęby potem nie było.
 Dobrze, że Kupujący się zdecydował, bo i tak sam chciałem pojechać i obejrzeć, zrobić zdjęcia, zęby potem nie było.  

KMBak napisał(a):Mechanik szukał czegoś na siłę i bez skutku
 ale jednego, co będzie Cię czekało, to bardzo Ci współczuję, bo sam wiem jak bym to przeżywał
 ale jednego, co będzie Cię czekało, to bardzo Ci współczuję, bo sam wiem jak bym to przeżywał  
 KMBak napisał(a):A potem czkamy na dostawę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości