to nie wracaj do ASO tylko pojedź gdzie indziej Mazda3 BK Y6 '05 1.6 MZ-CD "RED PEARL"
to nie wracaj do ASO tylko pojedź gdzie indziej Takie tam kalkulatorem
pracowity dzień, ale nie mogłem się oprzeć, by nie było spam photo.
Na żywo "urywa albę, zostaje jeno sam sznur"
MJ Detailing rządzi na Podlasiu 
I jeszcze się doszukiwał skubaniec jeden ...
Na żywo "urywa albę, zostaje jeno sam sznur"
MJ Detailing rządzi na Podlasiu I jeszcze się doszukiwał skubaniec jeden ...
-
makmarc
Cudnie
To ja tam wpadam do Was któregoś weekendu 
To ja tam wpadam do Was któregoś weekendu 
-
Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Uprzedzam Wasze pytania: "A historii tego kołpaka i tak byś nie zrozumiał"
Kolejna WYLIZANA
W tym poście zapewne powstanie obszerna fotorelacja..jak tylko dojdę do siebie po tym szalonym dniu (12h pieszczot z M3 i zdradzania Łucji
). Gorące podziękowania Moni i Marcinowi.., a o Marku to czego bym tu nie napisał, to i tak nie odda jego pasji i zaangażowania w to co robi. POLECAM
Kolejna WYLIZANA
W tym poście zapewne powstanie obszerna fotorelacja..jak tylko dojdę do siebie po tym szalonym dniu (12h pieszczot z M3 i zdradzania Łucji
). Gorące podziękowania Moni i Marcinowi.., a o Marku to czego bym tu nie napisał, to i tak nie odda jego pasji i zaangażowania w to co robi. POLECAM-
Maciek

- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
trzeba będzie się tam do Was wybrać
tylko żebym miał więcej wolnego czasu...
Maćku, na temat Twojej czerwoności wcale nie będę się wypowiadał
wystarczy że widziałem BK na żywo i za każdym razem był ten sam efekt –

tylko żebym miał więcej wolnego czasu...
Maćku, na temat Twojej czerwoności wcale nie będę się wypowiadał

Czekamy na więcej fot w terenie bo efekt miażdzy 
-
& Marta

- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Z czerwonym co by nie robił to zawsze suty urywa
to była pełna korekta w 12h?macvas napisał(a):.jak tylko dojdę do siebie po tym szalonym dniu (12h pieszczot z M3
-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Nie była to pełna korekta, bo nie było takiej potrzeby. Lakier jest w bardzo dobrej kondycji, a jak się okazało przy tym odświeżaniu zeszło ok. 60%, odpowiednie środki, futro i doświadczenie zrobiły świetną robotę, nie ma mowy o żadnych hologramach. Dodatkowo całość zabezpieczona woskiem. Oprócz tego zostało zrobione całe wnętrze, ale to już robiła druga osoba, tutaj fotki ma już Maciek.
-
makmarc
Wygląda ekstra!
Można na pw prosić info ile taka przyjemność kosztuje?

- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
Wszystko ustalane jest indywidualnie, bo zakres prac przy aucie się różni, w zależności od jego stanu.
-
makmarc
Zgodnie z zapowiedzią dorzucam fotografie z wczorajszego dnia. Nadal jakoś nie potrafię tego wszystkiego ubrać w słowa.
Wiem, że ta pora roku to tak średnio pod tego typu zabawy przy aucie, ale co tam..
Zrobione w zasadzie wszystko co na ten moment planowałem. Z blach nie ruszaliśmy tylko dachu, a raczej wstępnie go przygotowaliśmy (odtłuściliśmy), bo w lutym jest plan by wreszcie okleić. Na delikatną polerkę załapały się gratis lampy z tyłu. Przednia lewa jest natomiast do wymiany – podziałamy przy okazji HID'ów.
Karoseria zamknięta woskiem Fuso, na szybach kilka dni wcześniej ładnie siadła wycieraczka od rainX, więc już tu nie eksperymentowałem na szybach z ceramiką – choć była opcja. O środek i detale zadbały w większości kosmetyki ze stajni Poorboy's. Jak się okazało Marek również gustuje w tej marce, chociaż innych nowości nie brakuje
Tak jak wspominał Marcin, lakier jak na swój wiek, ma naprawdę świetną kondycję. Od poprzedniej, słabo zrobionej auto-polerki minął niemal rok.. myślę że zdjęcia najlepiej oddadzą, z czym zmagał się Marek.
Aby nie lać wody, a tej wczoraj poszło co niemiara: Jestem mega zadowolony z efektu i możliwości obcowania z ludźmi, którzy znają się na swojej robocie. Mega cenne doświadczenia.
Wiem, że ta pora roku to tak średnio pod tego typu zabawy przy aucie, ale co tam..
Zrobione w zasadzie wszystko co na ten moment planowałem. Z blach nie ruszaliśmy tylko dachu, a raczej wstępnie go przygotowaliśmy (odtłuściliśmy), bo w lutym jest plan by wreszcie okleić. Na delikatną polerkę załapały się gratis lampy z tyłu. Przednia lewa jest natomiast do wymiany – podziałamy przy okazji HID'ów.
Karoseria zamknięta woskiem Fuso, na szybach kilka dni wcześniej ładnie siadła wycieraczka od rainX, więc już tu nie eksperymentowałem na szybach z ceramiką – choć była opcja. O środek i detale zadbały w większości kosmetyki ze stajni Poorboy's. Jak się okazało Marek również gustuje w tej marce, chociaż innych nowości nie brakuje
Tak jak wspominał Marcin, lakier jak na swój wiek, ma naprawdę świetną kondycję. Od poprzedniej, słabo zrobionej auto-polerki minął niemal rok.. myślę że zdjęcia najlepiej oddadzą, z czym zmagał się Marek.
Aby nie lać wody, a tej wczoraj poszło co niemiara: Jestem mega zadowolony z efektu i możliwości obcowania z ludźmi, którzy znają się na swojej robocie. Mega cenne doświadczenia.
- Załączniki
-
Maciek

BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Właśnie tutaj miałem spory dylemat, bo albo karcher za mocno podziałał, albo zwyczajnie wiek zrobił swoje i w napisie na klapie druga literka "a" się lekko sfatygowała.
Więc coś z tym fantem przed zlotem będę musiał zrobić.. póki co niech błyszczy. Zregeneruję rex'y to wtedy do kompletu podziałam
Więc coś z tym fantem przed zlotem będę musiał zrobić.. póki co niech błyszczy. Zregeneruję rex'y to wtedy do kompletu podziałam
-
Maciek

BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
bajecznie teraz autko wyglada