Wygląd opony jest meeeega fajny

www.mazdaspeed.pl
danrok napisał(a):Super mazda, mega mi się podoba ten kolor
a masz zdjęcie tych podkładek? Wydaje mi się, że podkładki puszczają i zależy jak były zrobione ostatnim razemja np mam mazdę 3 bk też i nie mam problemów z podkładkami (157k) ale wtryskiwacze miałem regenerowane w serwisie autoryzacyjnym boscha, więc pewnie zrobili to dobrze po prostu
a możesz nagrać dzwięk tego wydechu i diesla?może bym u siebie zamontował ... wygląda czadowo!
danrok napisał(a):Super mazda, mega mi się podoba ten kolor
a masz zdjęcie tych podkładek? Wydaje mi się, że podkładki puszczają i zależy jak były zrobione ostatnim razemja np mam mazdę 3 bk też i nie mam problemów z podkładkami (157k) ale wtryskiwacze miałem regenerowane w serwisie autoryzacyjnym boscha, więc pewnie zrobili to dobrze po prostu
a możesz nagrać dzwięk tego wydechu i diesla?może bym u siebie zamontował ... wygląda czadowo!
Neonixos666 napisał(a):danrok napisał(a):Super mazda, mega mi się podoba ten kolor
Twój silnik to francuz, nie ma on nic wspólnego z RF7J
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości