Mazda6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej – SPRZEDANA
-
Im trudniej, tym lepiej
- Od: 19 cze 2015, 07:10
- Auto: Mazda 6 GY LFVE '06
Mazda 323 BG B6 '92
Zdjęcia ok (jak zawsze
) , brewki też nawet
Ogólnie z zewnątrz autko mi się widzi no i kolor super! Ale w środku jak dla mnie za dużo się dzieje, za kolorowo jest a czerwień nie pasuje do koloru nadwozia. Aczkolwiek Ty masz się dobrze czuć wewnątrz no bo jednak to tam spędza się czas bytując z autem
Szerokości!
Szerokości!
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
AloHa
Fajnie że się podoba
Myśłałem nawet o tym powiem szczerze , ale tam gdzie jest weszło bez kleju i zawsze można wyciągnać .
Taki własnie był zamysł , bo wiało nudą , takim "kapeluchem" teraz jest radośnie
Facecie to nawet kolorów nie rożniają , a z ta czerwienią to było tak że strasznie mi się podobają podświetlone zegary na czerwono ( inaczej juz by dawno było lutowanko ), dołożyłem do tego nełony które też świeca na czerwono , dywaniki to juz tylko dopełnienie całości

Żona to nawet oko przymkneła na brewki, nełony i dywaniki ,ale projektory z logo mi kazała wyłaczyć .
Na szczeście nie ma nic do gadanie , niech se podejmuje decyzje w swoim pierdziku
Fajnie że się podoba

LooKasH8 napisał(a):pociagniety na tym samym poziomie co na drzwiach pod listwą
Myśłałem nawet o tym powiem szczerze , ale tam gdzie jest weszło bez kleju i zawsze można wyciągnać .
Koci@k napisał(a):Ale w środku jak dla mnie za dużo się dzieje
Taki własnie był zamysł , bo wiało nudą , takim "kapeluchem" teraz jest radośnie

Koci@k napisał(a): a czerwień nie pasuje do koloru nadwozia
Facecie to nawet kolorów nie rożniają , a z ta czerwienią to było tak że strasznie mi się podobają podświetlone zegary na czerwono ( inaczej juz by dawno było lutowanko ), dołożyłem do tego nełony które też świeca na czerwono , dywaniki to juz tylko dopełnienie całości
Żona to nawet oko przymkneła na brewki, nełony i dywaniki ,ale projektory z logo mi kazała wyłaczyć .
Na szczeście nie ma nic do gadanie , niech se podejmuje decyzje w swoim pierdziku

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
AloHa
Nie był bym sobą gdybym przy montarzu "brewkóf" nie dodał nic od siebie
Przepraszam za filik jest poglądowy.
Nełon jest dyskretny w dzień go nie widac jest pod spodem na kraju , w nocy daje turkusowa poświatę na lampę i obrys brewki
Taki tam dodatek bez wkładu finansowego
PS Zrobiłem pomiar gleby przed zamiana na letnie przód 63cm; tył 64cm ( akuratnie jak siada rodzinka i kierownik to jest równo
)
Nie był bym sobą gdybym przy montarzu "brewkóf" nie dodał nic od siebie
Przepraszam za filik jest poglądowy.
Nełon jest dyskretny w dzień go nie widac jest pod spodem na kraju , w nocy daje turkusowa poświatę na lampę i obrys brewki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS Zrobiłem pomiar gleby przed zamiana na letnie przód 63cm; tył 64cm ( akuratnie jak siada rodzinka i kierownik to jest równo

-
MACIEK
W mordę, fajnie wyszły te neony xD trochę może za dużo ale efekt jest elegancki, podoba mi się neon tylko szkoda że konieczna jest do niego ta brewka 
LooKasH8 napisał(a):neon tylko szkoda że konieczna jest do niego ta brewka
Dobra brefka nie jest zła.
Ale nie jest konieczna można coś wymodzić na skraju lampy , tyle że wtedy to już od wewnątrz
A widziałeś takiego cuśia , podgapiłem u kolegi xebo w M3

Można by z tego umodzić piękny lampion przedni

-
MACIEK
Troche za dużo zaczyna sie dziać
neony w środku nawet spoko ale obszycie dywaników mogło być bardziej ciemne.Ciekaw jestem efektu na żywo bo zdjęcia pewnie nie oddają tego.Uważaj tylko zebyś nie przedobrzył z rozpędu i nie zrobił jakiejś wiochy 

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Troche za dużo zaczyna sie dziać
To już koniec na szczęście
Beny napisał(a):Uważaj tylko zebyś nie przedobrzył z rozpędu i nie zrobił jakiejś wiochy
No ta granica jest bardzo cienka i prawdę mówiac nie wiem czy już nie została przekroczona
Beny napisał(a):obszycie dywaników mogło być bardziej ciemne
Wiesz paleta nie jest jakaś mega rozbudowana ,czerwony był jeden.
Jest spoko a jak sie wybrudzi to już na pewno bedzie OK
Na pewno jak już pisałem jest ożywione wnętrze
MAYKI napisał(a):Bierz urlop
No biorę własnie
MAYKI napisał(a):przyjeżdżaj pomodzić nasze szóstki
Będę w Stargardzie 10 dni, pokupujcie co tam chcecie i wam pozakładam.
Teraz jak wiem co i jak to jest krótka piłka , no oprócz tylnych lamp LED , za to się nie biorę

-
MACIEK
Gadaniem się nie przejmuj bo masz swój rozum i wiesz co dobre dla Mazdy i Ciebie jako stałego bywalca
. Ja Ci już wspomniałem poza neonem w okolicy klimatronika i CD jest miazga zwłasza lampy tył 

Nie jeździj szybciej niż lata Twój Anioł Stróż...
AloHa
Te pod brewkami są podłaczone pod wewnetrzna lampke nad kierowcą( odpalaja sie po otwarciu Gejszy z pilota i gasna po przekręceniu kluczyka ) , ale nie bezpośrednio bo musisz mieć przetworniczkę prądu z 12V na ponad 100V.
Te wewnątrz zasilane są z zasilania zapalniczki , i dodatkowo po otwarciu drzwi
lukasmank napisał(a):wrzucisz pod który bezpiecznik wpiełeś te neony mam swój plan
Te pod brewkami są podłaczone pod wewnetrzna lampke nad kierowcą( odpalaja sie po otwarciu Gejszy z pilota i gasna po przekręceniu kluczyka ) , ale nie bezpośrednio bo musisz mieć przetworniczkę prądu z 12V na ponad 100V.
Te wewnątrz zasilane są z zasilania zapalniczki , i dodatkowo po otwarciu drzwi

-
MACIEK
Jak szanuje każdą pracę włożoną w auto, czyjeś wysiłki i pomysły, bo najważniejsze, aby właściciel był happy, tak ten podświetlony przód to tak jak pisaliście kilka postów wcześniej:
I tu myślę, że bariera chyba pękła i to mocno, ale ... To nie moje auto
Beny napisał(a):Troche za dużo zaczyna sie dziać
Beny napisał(a):Uważaj tylko zebyś nie przedobrzył z rozpędu i nie zrobił jakiejś wiochy
I tu myślę, że bariera chyba pękła i to mocno, ale ... To nie moje auto
-
makmarc
Brewki już skomentowałem, fajnie siadły
Co do neonów w kokpicie jak dla mnie jest ich trochę za dużo
I te neony w lampach mam mieszane odczucia do nich 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
jak dla mnie to z ostatnich modów tylko lampy tył są przed tą cienką granicą