Weelkoo napisał(a):w razie czego pomysły na kolor rotorów też już są w tym jeden i tak mocno kontrowersyjny
Oooo to czekam na reakcję i ewentualne zmiany
www.mazdaspeed.pl
Weelkoo napisał(a):a to już od czasów "miodnej" wiem, że mamy w niektórych aspektach skrajnie różne gusta ale, że wzór specyficzny to widziałem, że opinie będą pewno skrajnie różne
Weelkoo napisał(a):PS. tak, tak, zdjęcia brudnego auta wrzuciłem
Socyopatic napisał(a):p.s osobiście tylko szkoda by mi jednak było takiego koła na zime i sol..
Beny napisał(a):Z tym odpustem to Cie trochę poniosłoLepiej ta felga tu leży niż te czarne wiatraki w twoim chomiku
Mr_Bartek napisał(a):do pełni szczęścia rotor w kolor będzie tu potrzebny
Socyopatic napisał(a):djęcia w ruchu pokazuja, że ta felga potrzebuje ramion w ciemnym graficie
makmarc napisał(a): te tutaj lepiej leżą niż "wiatraki" jak to je nazwałeś w moim byłym Avenie
zelka napisał(a):A teraz powiedz mi dlaczego jest taka diametralna różnica w cenie opon, gdzie 225/40 jest sporo tańsza aniżeli 225/45.
Weelkoo napisał(a):zapewne dlatego, że 225/40R18 to rozmiar odpowiedni dla segmentu C a nawet B (ewentualnie D z początku zeszłej dekady) niestety, ale gumy są tak często wyceniane – jaki segment, jak popularny rozmiar itd.
Weelkoo napisał(a):oraz ciemnej wersji, której ja nie dopuszczam bo mi się nie podoba
KMBak napisał(a):Jaka to ogniskowa i wielkość przysłony?
zelka napisał(a):Czyli jak miałbym kupować ogumienie na obecne felgi (via ori) to radzisz brnąć w 225/45 standardowo?
zelka napisał(a):Może po prostu zamiast czarnego jakiś gunmetal lub coś w tę deseń jaki ma kolor felg u siebie Mr_Bartek
Weelkoo napisał(a):50mm i 85mm, f1.4
KMBak napisał(a):Weelkoo napisał(a):50mm i 85mm, f1.4
Na mojej lustrzance ciężko trafić w punkt z ostrością na 1.4 (stałka 50 mm, 1.4). Dlatego właśnie często domykam.
Swoją drogą jak robisz te małe elementy 50 mm z bliska to musisz dosyć daleko z aparatem stać... Chyba, że 50 mm na bezlusterkowcu (bo takiego kojarzę masz) nie równa się 50 mm małej klatki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości