dejneks napisał(a):u mnie też od wakacji jakoś YUASA na pokładzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
dejneks napisał(a):u mnie też od wakacji jakoś YUASA na pokładzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Danmazda napisał(a):Moja Yuasa w Mazdzie po 4 dniach stania pod chmurką przy -15 st. dziś nie było problemu z odpaleniem i wspomogła Boscha w firmowym Parterze
Więc mogę spać spokojnie 
odom napisał(a):Wez to WYPLUJ
3ci aku w niej dopiero

WisniaUs napisał(a):odom napisał(a):Wez to WYPLUJ
Oj to taki zarcik byłMoja ma prawie 300 000km a popyla jak nówka
3ci aku w niej dopiero
Reszta ori nie dotykana
![]()
![]()
![]()

odom napisał(a):poprawa programu liczę na + 8 km i 12 NM
Podpytaj o 1,9 TDI w audi a4 B6
na ile może tam podnieść z obecnych 130 HP 
Mam nadzieję, ze to powód wydobywającego się irytującego dzwięku. Okazało się również, że muszę zająć się rozrusznikiem gdyż jest zbyt duża wartość poboru prądu przy rozruchu 

. Wszystkie żarniki wyższej półki tzn philips, hella, osram mają barwę światła 4000k 4300k 5100k lub 6000 k i to max co znalazłem. Ja chciałbym wsadzić tym razem 8000k lecz nie znalazłem takiej barwy w markowych żarnikach. Czy ktoś z Was wsadzał ,,chińskie,, żarniki gdzie wybór barwy światła jest do 12000k
Na alledrogo jest ich sporo i ofert kupna rownież nie mało ale czy żarnik za 30 zł może robić dobrą robotę 
/xRafalx napisał(a):Mam temat w miarę świeży to odpiszę Ci. Barwa do 6000 jest najlepsza bo daje najwięcej światła dlatego też takie żarniki robią producenci. Co do chinskich zarników to 1.swieca nierównomiernie 2.dają mało światła 3.często palą oryginalne przetwornice.

xRafalx napisał(a):To nie sprzedałeś go? http://olx.pl/oferta/gwint-h-r-monotube ... 678afed10f

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości