Mazda6 GG RF '02 150 PS Grace Green Mica :) 18" The End :(
nie trzeba wywalac starego kleju. Dużo z tym roboty żeby go wyczyścić, a skoro można na ten sam, to czemu nie?
Nie sądziłem, że aż tak ci paruje, ale powinieneś parę dni pojeździć. I nie na ksenonach ale na drogowych/długich.
Nie sądziłem, że aż tak ci paruje, ale powinieneś parę dni pojeździć. I nie na ksenonach ale na drogowych/długich.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Siwy_Płock napisał(a):Nie lepiej było wywalić stary klej i dać nowy?
dokładnie tak jak matthies wyjaśnił
matthies napisał(a):na drogowych/długich
dziś momentami jeździłem na długich (tam gdzie sie dało)

mmarcis4 napisał(a):dobra robota
Siwy_Płock napisał(a):Super wyszło
Koci@k napisał(a):Łaadnie Rafał
dziękuję

Koci@k napisał(a):czekamy aż wlecisz na spot do Poznania
ja też czekam na okazję

wrzucam kilka zdjęć z "bandit look" za dnia

Wygląda jak trzeba
.
Jak będę miał dzień wolnego i odrobinę chęci to też chyba zrobię coś takiego u siebie.
Teraz chyba będzie trzeba okleić znaczek w kolor listwy grilla. Albo pomalować listwę grilla w kolor nadwozia...

Jak będę miał dzień wolnego i odrobinę chęci to też chyba zrobię coś takiego u siebie.
Teraz chyba będzie trzeba okleić znaczek w kolor listwy grilla. Albo pomalować listwę grilla w kolor nadwozia...
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Przemysław napisał(a):okleić znaczek w kolor listwy grilla. Albo pomalować listwę grilla w kolor nadwozia
aj tam pitolenie, dawaj w carbon
sobie przypomniałem, gdyby ktoś reflektował, to ja swoje wkłady sprzedałem zemojowi, ale wiem że on puścił komuś dalej. Może dla leniwych, warto zapytać komu sprzedał i złapać kontakt?
rafał, czyli pewnie będzie tak jak mówiłem, że trzeba odparować i będzie dobrze. Pojedź na myjkę, najlepiej na mocno rozgrzanym silniku, ochlap auto porządnie i będziesz wiedział jak sprawa wygląda.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
znaczek będzie jasny
póki co
myć jeszcze nie będę – poczekam aż będzie odpowiednia pogoda do tego, żeby auto było czyste dłużej niż dzień
ale tak zrobię jak piszesz 

Lampy super wyglądają! 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
No teraz w swietle dziennym mogę stwierdzić ze wyszło super
Maly kret a tyle radości
Ps: Nie dasz rady zaiwanić dla mnie z tej czarnej 6 lotki

Ps: Nie dasz rady zaiwanić dla mnie z tej czarnej 6 lotki

Nightfallówna
oj modzik cieszy
i w nocy dużo lepsza widoczność
myślę, że jej właściciel mógłby coś zauważyć
ciągle go męczę żeby założył swój wątek i już prawie, prawie
wtedy z nim ustalaj 

Nightfall napisał(a):Nie dasz rady zaiwanić dla mnie z tej czarnej 6 lotki![]()
![]()
![]()

Lampy wyszły na duży plus, ciemno jest
to teraz do kompletu brakuje tylnych, ale nie oklejaj ich, masz więcej opcji do liftbacka, a jak masz problem z $$$ to poczekaj, dozbieraj i wtedy coś kupisz 
-
makmarc
no właśnie oklejenie byłoby tylko tymczasowe (do czasu wylądowania nowych lamp)
muszę to jeszcze przemyśleć
na seryjnych z tyłu w grę wchodzi tylko rozcinanie, co mnie nie przekonuje
póki co muszę zacząć myśleć nad zmianą kół, jednak jakoś mi się nie spieszy widzieć tych stalówek 

Ja mam oklejone folia
ale bym jakieś ładne nowe przytulił i tak 
- Od: 13 mar 2012, 15:40
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 MZR-CD 150KM 2002 rok
viewtopic.php?f=331&t=169015
Mazda 6 GH 2.5 L5-VE 170 KM 2008
viewtopic.php?f=331&t=200456&view=unread#unread
rafalmazda6 napisał(a): jednak jakoś mi się nie spieszy widzieć tych stalówek
Dlatego kupilem teraz ori alusy 16" i oponki nokian i jest bajka heh
-
WisniaUs
ja mam plan te obecne alu zostawić na zimę, ale najpierw trzeba kupić jakąś ładną 17" na lato 
jak piszą inni audycja z lokowaniem produktu wyszła na PLUS! Jest o (tyle co piszesz) lepiej!
Choć ostrzegam ... komfort spadnie
Poprawi się za to sterowalność i kontrola. Ja już niestety śmigam na 16'' zimówkach, bo obawiałem się pogody na trasie na pomorze i jakby spadł czasem śnieg albo jakieś gołoledzie to na moich łysych letnich bym nie ujechał, a tymczasem jest +15
W tym roku zaskoczyłem zimę 

No i to jest bardzo dobry pomysł! Będzie wyglądała o (tle co piszesz) lepiejrafalmazda6 napisał(a):ja mam plan te obecne alu zostawić na zimę, ale najpierw trzeba kupić jakąś ładną 17" na lato

- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
maselek napisał(a):jedne z najładniejszych felg oryginalnych mazdy
ładne są i nie ukrywam, że właśnie będę się rozglądał za jakimiś z "palety" Mazdy

NIEBO!

NIEBO! napisał(a):W tym roku zaskoczyłem zimę
akurat Ty nie masz się czym martwić, bo na tych odrestaurowanych wygląda bardzo dobrze

no więc dziś było mycie
na bezdotykowej, co = wysokie ciśnienie. Nie zaparowała ani jedna
pojechałem oczywiście na rozgrzanym silniku, a po myciu jeszcze przejechałem kawałek w dość agresywnym stylu (żeby dodatkowo dogrzać silnik i przy okazji żeby woda spłynęła z karoserii) i nic
chyba nawet dobrze skleiłem te lampy
ale to czas zweryfikuje, bo może po prostu dziś podczas mycia miałem szczęście, że nie zaszły
a przy okazji wrzucę konkursową fotkę naszej (niestety osłabionej) grupy płockiej, a co
uchwycona podczas niedzielnego spotu

a przy okazji wrzucę konkursową fotkę naszej (niestety osłabionej) grupy płockiej, a co