Moja żona też lubi wszelkie mody tylko najlepiej żeby one same się zrobiły a ja w tym czasie skoczył na śmietnik,ziemniaki przyniósł z piwnicy a może w ogóle odkurzył i umył jej mondeo a ja tylko ciągle garaż i mazda i mazda.
No wiesz stary ja ie rozumiem kobietki się wkurzają ze za dużo czasu poświęcamy na nasze hobby.dlatego później trzeba udob"ruchac" no albo wynieść smieci
No bardzo dokładnie powiedziane udob ruchać tylko że u mnie po zakończonych modach przeważnie odbywa się wycieczka ( żona ma w tym czasie uśmiech jak na budyniu ) do jakiejś galerii bo skoro miałem kasę na moda to i jej się też coś należy
Najgorsze jest tylko to że po takiej wycieczce moja osobna – modowa przegródka w portfelu trochę się uszczupla i znowu i trzeba na nowo tam uzupełniać No ale jak kobieta twierdzi że ona też potrzebuje moda to proszę bardzo tylko nie w moim warsztacie. Ja moge ewentualnie wieczorem udob ruchać
[quote="Nightfall"]Co do kosztow to rozliczam się inaczej He he na bank w naturze zapłacił... worek żyta 3 świnie i po sprawie A tak na serio modzik piękny ja bym tam nic nie zmienił jest mega kozak bravo:)
Ja spadam hrapu,hrapu bo o 0:00 ruszam i za wiele mi czasu nie zostało.Jeszcze 5 dni i kierunek domek.Tym razem na mody braknie czasu bo Hellowen a we wtorek musze wracać.Wyślij mi na PW nr tel bo padla mi moja SDHC 32 Gb w fonie a tam miałem kopię kontaktów i wcięło mi dość sporo i między innymi Twój.Pozdro.
Więc to chciałeś mi pokazać?! Chłooooooopie to wygląda mega, ale ja chce zobaczyć M6 na rexach w tym kolorze w końcu Rzeczywiście w słońcu musi wyglądać piorunująco
Tefalek pomysł z tą pokrywą i samo wykonanie jest lepsze niż Mazda 6 Mod naprawdę fajny . Teraz ja chyba na zlot będę przyjeżdżał rowerem , żebym nie musiał maski otwierać:)