Doszedł też wyczuwalny spadek mocy, który mogę jedynie określić jako koniec turbinki
. A może w tych wszystkich wymienionych wadach jest jakiś wspólny mianownik .... www.mazdaspeed.pl
Doszedł też wyczuwalny spadek mocy, który mogę jedynie określić jako koniec turbinki
. A może w tych wszystkich wymienionych wadach jest jakiś wspólny mianownik .... 

Biniu777 napisał(a):Hehe a potem dwumas nie wytrzymuje.

odom napisał(a):Słyszałem o sposobie montażu samego sprzęgła bez koła ktoś coś o tym słyszał
sprzęgło pracuje miękko, nic nie szarpie nawet przy szybkich przełożeniach, serdecznie polecam tym, którym skończyła się dwumasa 

konrado94 napisał(a):chce obalić wspomniany tu mit o złym komforcie jazdy

. A tak na poważnie, wchodzę z dumą, że moja madzia nie zawodzi nigdy, i że nie spotka mnie to samo co sąsiada z klatki obok
kręcę raz ... cisza. Kręcę ponownie coś zaczyna się dziać 

3lata rewelka. Em_dzej przepraszam ale BOSCHa to nie kupilbym nawet majtek dla chomika.Zbyt wiele razy produkty tej firmy mocno mnie rozczarowaly delikatnie mowiac heheWisniaUs napisał(a): ale BOSCHa to nie kupilbym nawet majtek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości