Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
MAYKI napisał(a):co to za volvo?! protestuje![]()
Dopisano 22 paź 2014, 22:02:
autko wygląda super jeszcze tylko sprężynki i będzie gicior
Volvo przyjechał Jasiu, któy oddał Mazdę do malowania
Z Eibachami będzie kozak, bo teraz to tylko koza. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
no, w końcu się wydało, super felga, jak zrobisz glebę to będzie maliniak 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Pablo jeśli chodzi o lotke to lipton.no nie ma nigdzie.jak gdzieś po drodze widzę kombi z lotka to az mi gul skacze
Pomalu pomalu i zrobimy porządne wozidelko
Pomalu pomalu i zrobimy porządne wozidelko
Nightfallówna
jak mogę Ci doradzić i koniecznie musisz mieć stop w lotce to kup lotkę taka jak moja (dam Ci namiary w Łodzi) a stop zrobisz niewielkim nakładem i napewno efektowniejszy niż ten oryginał bo widziałem jak on świeci i powiem szczerze że
nie urywa.Ja u mnie też zmieniłem w tym za szybą i wstawiłem pod klosz moduł 175mm na 11mm i 3mm gruby.Świeci teraz na całej długości klosza bo przytuliłem go pod sam klosz a reakcja jest natychmiastowa jak tylko dotkniesz pedału hamulca.W połączeniu z ledami creee które wstawiłem 4szt w tylne lampy daje efekt który spełnił moje oczekiwania.Na zdjęciu wygląda to jakbym w klapie bagaja też miał stop ale tak nie jest.Tam jest postój z przeciwmgielnymi ale w trakcie zdjęcia tylko w bagaju świeci postój.Jak spotkam się z moją perełką już w przyszły piątek to przed wyjazdem do domu z Rzeszy (myślę że będzie jeszcze jasno to zrobię zdjęcia dzienne bo tu wtszły bardzo ostre.A z przodu w lampy wpuściłem okrągłe ledy ( w miejsce halogenów) jako dzienne puszczone przez automat.

Ostatnio edytowano 23 paź 2014, 18:44 przez MIRAS M6, łącznie edytowano 1 raz
Moje zdjęcie nie jest najlepszej jakości bo robione syna telefonem (mój w tym czasie w serwisie) a on miał raczej włączony HDR.Mam już swój więc się poprawię.Myślę że wpuszczenie takich dwóch modułów w lotkę i dopasowanie białego albo czerwonego klosza w zależności jaki kolor będzie miał moduł załatwi sprawę i chyba wyjdzie to trochę taniej.
Ja za moją dałem dokładnie połowę dlatego że tu gdzie jestem wołali za używkę co prawda w moim kolorze więc odpada lakier 22o Euro ( te 20 do urwania ) i dlatego nie kupiłem ori a jakbym trafił za 360 zeta ori to na pewno już dawno by była zamontowana.Nightfall poszukuje już ori od chyba dłużej niż spotkałem się z nim w Czaplinku w kwietniu i do dzisiaj jej nie ma bo za 360 to była chyba ta jedyna którą widziałeś.
Kurde to skisiłem temat u mnie bo gdybym wiedział o tym w lutym jak malowałem Aero to kupiłbym ori tym bardziej że miałem dostęp wtedy do innej środkowej osłony bagaja w miejscu stopu za jedyne 20 euro ale nie wziąłem bo zabiła mnie cena lotki i stwierdziłem że kupię tą którą mam obecnie.Jak trafisz gdzieś ori to podrzuć link bo 360 zeta to jeszcze zainwestuję a moją sprzedam.
No jak ktoś będzie miał namiar na ori ze stopem to dajcie znać. Pamiętam bieski ze mi podesłałem tego linka.ale wtedy nie miałem takiego parcia a teraz by się przydała
no taka Siemkowa lotka by się zdała 
Dopisano 24 paź 2014, 00:30:
Miras te diody robią robote
Dopisano 24 paź 2014, 08:09:
Wczoraj zrobiłem 700 km na nowych felgach.Troszke bardziej dziury niektóre czuć ale w koleinach przy tym rozmiarze ok.
Oponki 2 nowe kupiłem na przód co prawda ze względu na ograniczony czas są firmy Nexem bodajże. Tył mam Bridgestone potenza bo były w dobrym stanie. Najwazniejsze ze felgi były proste i nie spawane. Ale wygląd jest bo widzę jak reagują niektórzy ludzie podczas przejazdu
Łby sobie poukrecaja
Co dopiero będzie jak wejdzie na nie nowy kolor 
Dopisano 24 paź 2014, 00:30:
Miras te diody robią robote

Dopisano 24 paź 2014, 08:09:
Wczoraj zrobiłem 700 km na nowych felgach.Troszke bardziej dziury niektóre czuć ale w koleinach przy tym rozmiarze ok.

Nightfallówna
Dzięki wizycie u Maksia dowiedziałem się od jego kumpla mechaniora ze musiałbym się przyjrzeć wtryskiwaczom bo nierówno chodzi, turbinie bo kopci na biało a pozniej na czarno oraz wgrać nową mapkę dedykowaną konkretnie pod moją szosteczke bo dzięki temu że mam zamontowany emulator straciłem te 15 kucyków.
Tak więc chyba w niedługim czasie czekają mnie renowacje żeby mi wszystko ładnie grało
Tak więc chyba w niedługim czasie czekają mnie renowacje żeby mi wszystko ładnie grało
Nightfallówna
mówiłem, że to kopcenie jest nienormalne
szkoda, że dopiero przy rozjeździe to zobaczyłem, bo trochę bardziej bym się temu przyjrzał
silnika też nie miałem okazji dokładnie posłuchać
zlot był zbyt krótki 

A no za krótki
Będę się musiał pomału zabierać za te sprawy choć wiem ze koszty chyba do najmniejszych nie należą 
Nightfallówna