Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
fota z postępów prac 

Dopisano Śr, 15 paź 2014, 17:56:
I składamy, po robocie
Dopisano Śr, 15 paź 2014, 17:56:
I składamy, po robocie

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
zostaw zderzak w tym kolorze
przedni i lotkę też w ten kolor – będzie pasowało do relingów 

do tego jeszcze progi, boczne listwy i lusterka
a tak bez żartów – ten kolor robi robotę na żywca 

Gdzieś już "to" widziałem
Też czekałem na takiego Rycerza, ale się nie trafił, a chamstwa celowego nie będę robił
Dobrze, że miałeś sponsora przy tej cenie lakieru choć nie wiem skąd ta cena
Myślałem że mój był drogi... ale to cena za bazę czy za wszystkie lakiery + utwardzacze + bezbarwny itd?
- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
Nightfall napisał(a):No właśnie przyjacielu ja póki co znalazłem tez wszystkie bez stopu. A bez tego ani ruszjak w końcu znajdę nie omieszkam się ciebie poinformować to bedzie nas 3 do zamówienia
To ja też się piszę na jedną sztukę jak się gdzieś uda znaleźć.
A przy takim zamówieniu to juz ceny hurtowe

Po ciężkich bojach i nieprzespanych nocach prawdopodobnie moja Szosteczka w niedzielne popołudnie wróci na lubuskie drogi.Strzezcie się 
Nightfallówna
dawaj te zdjęcia wczorajsze 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Zdjęcia dodam dopiero jutro.jak poskladam autko i przede wszystkim umyje
Nic tam strasznego nie ma

Nic tam strasznego nie ma

Nightfallówna
Dobra nadeszła pora na odświeżenie tematu.
Samochód już pomalowany.Kolor sie troszkę rózni ale za chiny nie dobierze sie takiego samego odcienia
Jestem ogólnie bardzo zadowolony z efektu. I tu mega podziękowania dla Komety i Adama za pomoc i długie godziny spedzone przy samochodzie
.
Dzięki mojej kochanej sponsorce której też się spodobała pewna rzecz na autku wylądowały felgi od Rexa z oponami 225/45/18
Na wiosnę chyba wjadą Eibachy -30mm
Lakier już czeka i przez zime felgi te zostaną odnowione i pomalowane w białą perłe
W niedługim czasie dojdzie jeszcze mały modzik który też będzie cieszył oko
A tu udokumentowane dzisiejsze spotkanie z klubowiczami.Jak widać lubuskie się rozrasta bo z ekipa z Barlinka i Maykim jest nas 10 autek

Samochód już pomalowany.Kolor sie troszkę rózni ale za chiny nie dobierze sie takiego samego odcienia

Dzięki mojej kochanej sponsorce której też się spodobała pewna rzecz na autku wylądowały felgi od Rexa z oponami 225/45/18

Na wiosnę chyba wjadą Eibachy -30mm
Lakier już czeka i przez zime felgi te zostaną odnowione i pomalowane w białą perłe

W niedługim czasie dojdzie jeszcze mały modzik który też będzie cieszył oko
A tu udokumentowane dzisiejsze spotkanie z klubowiczami.Jak widać lubuskie się rozrasta bo z ekipa z Barlinka i Maykim jest nas 10 autek

Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 13:45 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Na wiosnę chyba wjadą Eibachy -30mm![]()
żadne chyba