Mazda6 GG RF '03
Widzę, że lecisz po całości 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
no pewnie, od razu widać, że coś było robione, silikonowe kolanka nie są seryjne 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
maku1 napisał(a):i mi było miło poznać was wszystkich
Ciebie również

Z wyglądu dość ładne, ale jak z funkcjonalnością i jakością głosu, przecież to chińczyk i to prawdziwy... Nie piszą nic o pamięci i procku więć pewnie 400mhz i 64MB, więc AutoMapa na tym nie będzie hulać. Nawigacja będzię nie za bardzo wygodna w tym miejscu bo zdejmujesz wzrok z pola widzenia drogi... To już lepiej weług mnie kupić tablet lub nawi i wstawić go w oryginalną windę i podpiąć przez xcarlinka to
wyjdzie taniej i na pewno lepsze parametry będzie miało to urządzenie. Takie moje zdanie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Pamiętaj też, że znakomita większość tych paneli nie działa klimatyzacją automatyczną i ma problemy z wyświetlaczem pod schowkiem. Lepiej się dopytać sprzedawcy czy jest konflikt czy nie.
Dodatkowo w opisie brak info, czy panel do wersji przed czy po liftowej. Tez się dowiedz. Pomijam już, że samo wykonanie powłoki panelu to straszna tandeta
Swego czasu oglądałem to: http://www.aliexpress.com/item/New-arri ... 00444.html
Dopytywałem się sprzedawcy i brak konfliktów, działa z automatyczna klimatyzacją z wersją przed liftową i do tego brak konfliktu z wyświetlaczem. Ma też mapę Polski. Dodatkowo samo wykonanie nie wskazuje wyglądem na tandetny polakierowany plastik, a na imitację anodyzowanego aluminium
Dodatkowo w opisie brak info, czy panel do wersji przed czy po liftowej. Tez się dowiedz. Pomijam już, że samo wykonanie powłoki panelu to straszna tandeta
Swego czasu oglądałem to: http://www.aliexpress.com/item/New-arri ... 00444.html
Dopytywałem się sprzedawcy i brak konfliktów, działa z automatyczna klimatyzacją z wersją przed liftową i do tego brak konfliktu z wyświetlaczem. Ma też mapę Polski. Dodatkowo samo wykonanie nie wskazuje wyglądem na tandetny polakierowany plastik, a na imitację anodyzowanego aluminium
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
To na pewno nie jest dobre urządzenie do tego, moim zdaniem. Lepiej napisz do airbob'a umów się z nim na wyciągnięcie RCA na zewnątrz radia fabrycznego do wzmacniacza, potem wszystkie głośniki do tego wzmacniacza podłącz + subwoofer. Kup xcarlinka i z głowy masz problem
I wydaje mi się, że będzie to jakoś grać
Bo przerabianie systemu na jakieś niefarbyczne radio 1 lub 2 DIN to koszt wielki i umiejętności też, chyba, że zlecisz komuś taka pracę choć koszt może być wielki 
I wydaje mi się, że będzie to jakoś grać
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Przypuszczam, że tutaj chodzi bardziej o wygląd niż o jakość dźwięku. Jednak wyświetlacz w konsoli centralnej to fajna sprawa (przynajmniej dla mnie). Do tego jak zaznaczył maku1, ma to być jednostka sterująca, czyli właśnie obstawiam na coś w stylu centrum sterowania
MP3, DVD, BT, radio, CD. Co w tym wszystkim na plus, to to, że można podłączyć kamerkę cofania 
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF