KMBak napisał(a):Jeszcze parę rzeczy by się do poprawiania znalazło... Niestety.
Gratuluję zdrowego i rzeczowego podejścia, do mimo wszystko swojego samochodu

www.mazdaspeed.pl
KMBak napisał(a):Jeszcze parę rzeczy by się do poprawiania znalazło... Niestety.
Weelkoo napisał(a):rekompensuje wygląd i silniki benzynowe
Weelkoo napisał(a):musi się podobać i sprawiać frajdę podczas jazdy bo jak cieszy właściciela za każdym razem to łatwiej jest potem przymknąć oko na mankamenty czy problemy
twardy103 napisał(a):Nie wiem czy dokładnie jest tak w Maździe jak w innych markach, ale pewnie znacząco nie odbiegają od siebie. Pracowałem trochę w Magneti Marelli. Robiliśmy system multimedialny, który obecnie działa w Alfie Giulii i Stelvio. Podejście jest jeszcze bardziej drastyczne niż nam się wydajeDosłownie słyszałem od menago coś w stylu "nie no to musi wyjść, potem zrobi się poprawki"
![]()
Faza przed produkcją nowego modelu to jakieś szaleństwo, wszystko na wczoraj, bo trzeba pokazać nowy model. W Łodzi znajomi pracują w Harmanie (robi kompy do Merca) – nie jest lepiej ...
KMBak napisał(a):W BMW niektóre silniki nie dojeżdżają 100 tys. km... Także...
twardy103 napisał(a):Nie ma reguły, ale chyba wszyscy się zgodzimy, że jakość obecnych samochodów jest niższa niż kiedyś, ale to ze wszystkim tak jest...
KMBak napisał(a):– hamulce (za słabo chłodzone, co w finale doprowadza do krzywienia tarcz – jeśli ktoś lata dużo autostradami – więc mnie nie dotyczy póki co) – swap możliwy – ale koszta duże, bo około 8-9 tys. Ale potem można na torze jeździć
KMBak napisał(a):W BMW niektóre silniki nie dojeżdżają 100 tys. km... Także...
Norreca napisał(a): Jakość wykonania i materiałów jest coraz lepsza,
TheMonster napisał(a):Norreca ma racje, jak porównam plastiki w BM w porównaniu do tego co miałem w GY to jest milion razy lepiej mimo ze trójka jest w niższym segmencie.
lukanowak napisał(a):Dzisiaj sprawdzałem, w cenie mazdy 6, można nabyć Volvo XC60 przed liftem. Kto wygra?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości