Dmucham w alkomat zawsze chętnie i nie oburzam się, że z jakiej to okazji, że bez powodu i marnują mój czas
Tylko jedna zasada – obie strony muszą być w porządku i 'czyste'
www.mazdaspeed.pl
roxygenium napisał(a):Jak wymagają od innych to od siebie też muszą. Wiadomo, że w założeniu oni dbają o nasze bezpieczeństwo, ale też niech się wywiązują ze swoich obowiązków. Jak odom ładnie grzecznie kulturalnie przypomniał o obowiązkach to nie ma w tym nic złegoSłużbistów też nie brakuje. Ja mimo, że raz skończyłem z naszą służbą drogową w sądzie (swoją drogą wygrałem) to się nie zrażam i z reguły nie nastawiam się wrogo
Dmucham w alkomat zawsze chętnie i nie oburzam się, że z jakiej to okazji, że bez powodu i marnują mój czas
Tylko jedna zasada – obie strony muszą być w porządku i 'czyste'
Mr_Bartek napisał(a):Brzmi bardzo prawdopodobnie.Mówiłem by sprawdzić soft zanim się czepiać mechaniki. No oby tym razem wszystko było cacy.
odom napisał(a):Mr_Bartek napisał(a):Brzmi bardzo prawdopodobnie.Mówiłem by sprawdzić soft zanim się czepiać mechaniki. No oby tym razem wszystko było cacy.
Ja też mam taką nadzieje tym bardziej, ze innej bardziej realnej opcji nie ma
/makmarc napisał(a):Proszę Pana, doszło?
em_dzej napisał(a):AloHa
A sprawdź jeszcze czy Ci się olej nie przerzedza ropą, bo było by nie fajnie.
odom napisał(a):może właśnie to jest przyczyna![]()
brak rozpórki
![]()
![]()
rafalmazda6 napisał(a):odom napisał(a):może właśnie to jest przyczyna![]()
brak rozpórki
![]()
![]()
stawiam na to w ciemno![]()
![]()
![]()
odom napisał(a):bez obniżonego zawiasu zerowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości