bardzo podobnie jak u mnie
w razie wymiany służę radą
www.mazdaspeed.pl
dobrzyn22 napisał(a):razie wymiany służę radą
makmarc napisał(a):Każda stłuczka, kolizja to przyczyna wielu modyfikacji, zazwyczaj tych nieplanowanych
Pięknie udokumentowałeś! Nie ma różnicy z OEM! I Tobie nawet pasuje ta niebieska poświataPrzemysław napisał(a):Więc udało mi się udokumentować efekty wymiany żarówek kierunkowskazów.
rafalmazda6 napisał(a): jak dobrze Ci to zrobią to będziesz miał spokój na kilka lat
NIEBO! napisał(a):Powiało też grozą no i historia tego auta robi się coraz bardziej zagadkowa.
NIEBO! napisał(a):garażowo-radiowym HITEM stało się oczywiście pasujące w 100%
Przy zakupie myślałem, że miała delikatny wjazd w zadek, bo klapa krzywo jest spasowana, a teraz nic nie wiem. Belka haka prościutka, ale przy demontażu zderzaka wyszła nieoryginalna nakrętka w prawej tylnej lampie, jakieś nieoryginalne spawanie prawego tylnego błotnika pod nadkolem. Kolega mówi jednak że były malowane drzwi pasażera ... ale lewe. No i teraz jak już cała jest ładniutka to rzeczywiście ich kolor mocno nie pasuje ... nie pasuje też kolor klapy. Dziwaczne to wszystko, ale nie martwię się tym, aż tak bardzorafalmazda6 napisał(a):w wolnej chwili się z tego zdania wytłumacz![]()
Czyszczenie soczewek + wymiana lamp wyładowczych. Byłem przygotowany już na wymianę odbłyśników, ale w mojej ocenie są na dobry+, więc 200zł w kieszenimatthies napisał(a):CO jeszcze robiłeś z lampami?
makmarc napisał(a):Jak dobrze dobrany, położony i zgubiony lakier to normalnie nie będzie się rzucało w oczy
No też bym się w życiu sam nie odważyłrafalmazda6 napisał(a):w życiu bym się nie odważył robić tego samemu
Z całym szacunkiem, ale masz rację i nie maszmmarcis4 napisał(a):Z całym szacunkiem do włożonej pracy i talentu wykonawcy,ale miałem kiedyś srebrnego koloru auto i śmiem podejrzewać że będzie różnica w odcieniach przy efekcie końcowym.Niestety to urok srebrnego koloru.
NIEBO! napisał(a):że inny materiał – plastik/metal , ale to chyba drugorzędne znaczenie.
NIEBO! napisał(a):czy do mojego poliftowegoeuropejskiegostandardowozwykłego zderzaka, podejdzie taki grill jak ma makmarc
matthies napisał(a):podejdzie od pakietu AERO, ale koniecznie wersja EU.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości