Danmazda napisał(a): dużo drożej niż w aukcji ?
w aukcji było 1500 – usłyszałem 1700, ostatecznie 1600. Niby nie dużo ale chodzi o zasade.. Ja chciałem dać 1400 bo nie do końca byłem zachwycony stanem przednich tłoczkow ale temat tego zestawu i tak już nieaktualny, bo dziś dostałem info ze komplet poszedł (pewnie drożej w rozszerzonej formie – z tylnymi tarczami i klockami które były rzeczywiście niemal jak nówki ale ponad 2 tysie na raz do wyłożenia to na ten moment było za dużo biorac pod uwagę że wtedy wypadałoby to zarzucić na auto możliwie szybko i kolejny tysiak poszedłby na tarcze i klocki przod). Podobno niedługo będzie drugi taki zestaw, który bez regeneracji mogę mieć za 1250. Ja za taki chciałbym dać max 1150 wiec zobaczymy jak to wyjdzie.. jak nie wypali to będę musiał szukać dalej samodzielnie okazji która mi przypasuje ale ciśnienia nie mam, bo te heble to raczej taka moja fanaberia wizualna a nie przymus użytkowy

Nad tymi Ronalami teraz się zastanawiam czy się na nie szarpać, bo z jednej strony jak dorzucić ciemne szyby to ten czarny połysk na pewno zrobi robote przy tej jasnej budzie a z drugiej przy obecnych Rialach lepiej wyglądają właśnie seryjne hamulce, bo wzor jest "gęstszy" i mniej je widać

Pewnie jeszcze zrobie mała obniżke do końca marca na obecne fele i jak się sprzedadzą to będą te Ronale a jak nie, to zostaną jeszcze na ten sezon te co są.