Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
ja też 
trzeba było dopłacić kilka zł i mógłbyś powalczyć w car audio 
Może na konkursy car audio przyjdzie jeszcze czas
.Dzisiaj moje autko zostało wyleczone. Obeszlo się bez wymiany tych 2 czujników. Nie wiem póki co tam zostało zastosowane.teraz mam tydzień na testowanie czy nic się nie bedzie działo. Wiec mocy przybywaj 

Nightfallówna
tylko się nie przestrasz czarnej chmurki w lusterkach
mi ostatnio po dodatkach do paliwa chyba coś się odblokowało i teraz chmurka jest efektowna 

rafalmazda6 napisał(a):tylko się nie przestrasz czarnej chmurki w lusterkachmi ostatnio po dodatkach do paliwa chyba coś się odblokowało i teraz chmurka jest efektowna

A wywaliłeś DPF-a całego??
- Od: 11 lip 2014, 23:28
- Auto: Mazda6 GG L8 '06 Sakata 1.8 16V Comfort
Tak dpf wycięty. Kat został bo w dobrym stanie.cisnalem autko i robiłem rozmaite karkołomne redukcje i nie zauważyłem dosłownie nic .także nawet jeśli puszcza dymka to bardzo dyskretnie 
Dopisano 21 sie 2014, 19:24:
Założyłem dzisiaj kratkę maskującą na suba w celu uniknięcia ewentualnych uszkodzeń
Dopisano 21 sie 2014, 19:24:
Założyłem dzisiaj kratkę maskującą na suba w celu uniknięcia ewentualnych uszkodzeń
Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 12:50 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Nie pytam jakie doznania dźwiękowe, bo na pewno zajebiaszcze

- Od: 11 lip 2014, 23:28
- Auto: Mazda6 GG L8 '06 Sakata 1.8 16V Comfort
Każda muzyka nabiera nowego brzmienia i teraz jest dopiero radość ze sluchania 
Dopisano 22 sie 2014, 21:50:
Dzisiaj odbył się spot w 3 osobowym składzie
Dzięki uprzejmosci Maku mieliśmy ekstra miejscówke na fotki.
Co do rozmieszczenia to moja inwencja twórcza

Dopisano 22 sie 2014, 21:50:
Dzisiaj odbył się spot w 3 osobowym składzie
Dzięki uprzejmosci Maku mieliśmy ekstra miejscówke na fotki.
Co do rozmieszczenia to moja inwencja twórcza
Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 12:54 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Tak się przyjrzałem i widzę że Maku ma ciekawe żarówki z niebieska poświata od świateł dlugich
co to są za żarówki i jak się sprawują?
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Tak się przyjrzałem i widzę że Maku ma ciekawe żarówki z niebieska poświata od świateł dlugichco to są za żarówki i jak się sprawują?
No właśnie pytam o to samo
Ja jeszcze widzę niebieską poświatę w kierunkowskazach i pytam co to jest i jaki efekt daje ?
No ja w kierunkach mam żarówki tęczowe. Mają taką poświate ale świecą pięknym wyrazistym pomarańczem. Są to żarówki Diadem Osram. A do żarówek u Maku musze zajrzeć osobiście 
Nightfallówna
To może coś i ja w końcu napiszę
Autko mega zadbane i dbane przez właściciela,wszystkie mody robione z gustem i smakiem.
Co do audio to gra naprawdę nieźle ( nie słyszałem co prawda po regulacjach )
Fajnie że tak bardzo dbasz o szczegóły techniczne, aby auto prowadziło się tak jak należy i nie sprawiało problemów.
Powodzenia w dalszych modyfikacjach i do zobaczenia niebawem
Autko mega zadbane i dbane przez właściciela,wszystkie mody robione z gustem i smakiem.
Co do audio to gra naprawdę nieźle ( nie słyszałem co prawda po regulacjach )

Fajnie że tak bardzo dbasz o szczegóły techniczne, aby auto prowadziło się tak jak należy i nie sprawiało problemów.
Powodzenia w dalszych modyfikacjach i do zobaczenia niebawem