Siema Ekipa troche mnie tu nie bylo ale mam kompletny brak czasu
Z Madzia wszystko gra i buczy lata jak szalona i nie chce sie psuc
Ostatnio troche przy madzi grzebalem i tym sposobem wywalilem dpf oraz zrobilem remapa jednak nie jestem z tego zadowolony – pozniej wam wkleje wykres jest bardzo slabo moi zdaniem.
Co do jakis newsow to madzia przeszla caly serwis przed wyjazdem do POLSKI i wymiony zostal :
– po raz 3 pasek rozrzadu ( komplet czyli napinacze pompa itp itd)
– Nowy olej zalalem castrol GTX ( chyba dobry ale nie wiem)
– Zmienilem przednie klocki na YELOW STUFF ( nie pamietma producenta)
– Wstawilem Rozporkie na przod ( roznica miazdzaca polecam)
– 4 Nowiutkie oponki TOYO SPORT
– Uzupelnienie klimy i czyszczenie
– Zmiana polosi ( oazalo sie ze cos sie zaczelo tluc diagnoza padla na lozyska wiec zmienilem odrazu oba na nowe)
– Zmienilem mieskie olejowa ( stara sie przetarla)
– Wymienilem kierownice stara juz byla troche wytarta
– Zmiana oleju skrzyni biegow ( tu polecial motul)
– Zmiana plynu hamulcowego ( nie pamietam jaki ale najdrozszy jaki byl dostepny )
– Zmiana podkladek pod wtryskami ( roznica ogromna)
tak wiec autko gotowe na zime moze jeszcze jakis twardy wosk trzeba bedzie zaaplikowac przed zima i wio.
To co mam w planach byc moze zrobie to jeszcze w tym roku to :
– Zmiana centralnej jednostki mam juz wszystko co jest potrzebnie lacznie z radiem
– Zmiana glosnikow wysokotonowych (leza juz z rok i czekaja na wymiane)
– Zmiana Lamp przednich mam juz z tym ze musze je rozkleic pomalowac i zainstalowac
– Dodanie halogenow + zestaw xenonow ( tak samo mam wszystko ale jw brak czasu)
– Dodanie metalowych opotow hamulcowych
– Dodanie rozporki tylniej ( ogolnie chodzi mi o usztywnienie calego tylu jak macie jakies pomysly to mile widziane

– rozgladam sie powoli nad fotelami od REXA lub m3 MPS ale nie moge sie wstrzelic w jakies ladne.
Tak wiec tak jak widac projekt caly czas zywy z tym ze troche zaniedbany
Przepraszam ze tak dlugo nic nie pisalem postaram sie na bierzaco cos dodawac do watku bo dzieje sie caly czas cos
Dopisano 11 paź 2016 2:30:Mr_Bartek napisał(a):Trochę odgrzewany kotlet, ale Mazda widziana dziś w nocy w Żołyni. Raz przejechałem obok, to potem, chyba ze zmęczenia, wjechałem pod prąd na jednokierunkowej by tylko zobaczyć z bliska.

Mr Bartek mialem nadzieje ze sie zatrzymasz bo stalem przy tej pizzeri
Czesto mam takie sytuacje w PL zwlaszcza jak mam z dwa dni aby umyc madzie to juz calkiem czesto sie zdarza ze malolaci robia sobie fotki
Powiem ci ze twoja Magdalena ci ladnie buczy bylo slychac mega

))
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW