rafalmazda6 napisał(a):a stwarzałeś pozory takiego fajnego faceta...dobrze, że już wcześniej mnie przygotowałeś na zmianę marki, bo bym Ci tu chyba
![]()
Uffff... z właściwą sobie złośliwością, ale się jednak odezwałeś

www.mazdaspeed.pl
rafalmazda6 napisał(a):a stwarzałeś pozory takiego fajnego faceta...dobrze, że już wcześniej mnie przygotowałeś na zmianę marki, bo bym Ci tu chyba
![]()
mln napisał(a):Rafał, ten Accord jest zielony – to chyba nie taki najgorszy, nie
Siw-y napisał(a):MazdMaxem, miał między GG a GY Accorda i niezbyt go dobrze wspomina
danmazda napisał(a): I tak się stało że kupiłem Mazdę
danmazda napisał(a):Mazdę tak samo trzeba kręcić wysoko
rafalmazda6 napisał(a):mówisz?
Mr_Bartek napisał(a):Czy ja coś robię nie tak?
mln napisał(a):wcalenietakiebrzydkiejaktoniektórzypróbująmiwmówić autko – jak dla mnie słuszny kierunek
Wisniaus napisał(a):Nie zapomnij o wagonie oleju bo Honda pije go jak smok,a zwlaszcza jak pokrecisz ja czesto do czerwoności
danmazda napisał(a): (...) Gdybym ja miał do kupienia pewne auto i jeśli by to była Honda Accord to wolał bym ją kupić niż szukać dalej.
Mr_Bartek napisał(a):To jak to jest? Myślałem, że czerwone pole wskazuje zmianę biegu? Czy ja coś robię nie tak?
rafalmazda6 napisał(a):danmazda napisał(a):Mazdę tak samo trzeba kręcić wysoko
mówisz? Ok, od jutra zaczynam
mln napisał(a):
Gdyby nie to, że trafia mi się egzemplarz, który znam od nowości (z bardzo, bardzo pewnych rąk),
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości