bury84 napisał(a):a może tak całą pokrywe silnika tą żarówiastą farbą byś pomalował?
Mógłby być zaj..y efekt
Wg mnie jest dobrze tak, jak jest. Efekt, który mi się marzył, został osiągnięty
www.mazdaspeed.pl
bury84 napisał(a):a może tak całą pokrywe silnika tą żarówiastą farbą byś pomalował?
Mógłby być zaj..y efekt
Tomek6 napisał(a):Elegancko masz kolego pod maskąPodoba mi się
pawcio1017 napisał(a):Nie dajesz rozpórki w tą jaskrawą zieleń?
karol napisał(a):aledrogo.pl
zemoj napisał(a):4) Przy okazji profilaktycznie wymieniony olej w skrzyni biegów na CASTROL Syntrans Multivehicle 75W-90:
pawcio1017 napisał(a):le wyszło mniejwiecej za maty wygłuszające i skąd brałeś?
hmmm ciekawe jak sie to bedzie trzymac i czy nie bedzie smierdzialozemoj napisał(a):Kupowałem na allegro, koszt całości ok. 200zł.
karol napisał(a):jak okleisz ten element pomiedzy dzwiami a boczkiem + zlikwidujesz otwory techniczne to zobaczysz jaki bedzie efekt
hmmm ciekawe jak sie to bedzie trzymac i czy nie bedzie smierdzialozemoj napisał(a):Kupowałem na allegro, koszt całości ok. 200zł.![]()
Tak czy inaczej gratuluje
karol napisał(a):jak ten element pomiedzy dzwiami a boczkiem + zlikwidujesz otwory techniczne to zobaczysz jaki bedzie efekt
karol napisał(a):hmmm ciekawe jak sie to bedzie trzymac i czy nie bedzie smierdzialo
pawcio1017 napisał(a):W Bydgoszczy na spotach jeszcze bywasz czy już Olsztyn?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości