Mazda6 GY RF5C 2004 |AERO|TITANIUM GREY|17"str.16| by ASIA M6 & Vasat
Przednie kinkiety już też wykąpane w krecie.Foto jutro bo obecnie nie ma listwy z grilla-schnie lakier Titanium Grey

Ładnie jej na tych 17"
lampki w krecie, i jeszcze listwa, to już przesyt 
Pamiętaj, że ktoś nie może się doczekać, aby dla Ciebie zaśpiewać

Pamiętaj, że ktoś nie może się doczekać, aby dla Ciebie zaśpiewać

-
makmarc
Już niedługo
Też nie mogę się doczekać Twojej uśmiechniętej mordki jak mi zagrasz

no nareszcie
oj będę macał na zlocie
oczywiście o Madzię chodzi

oczywiście o Madzię chodzi

Sam jestem posikany 

Jutro jeden z najsmutniejszych dni-Mazda po raz pierwszy za mojego kierownictwa jedzie na warsztat-wymiana chłodnicy od klimy.Do tej pory wszystko przy niej robiłem ja ale tym razem mam za mało czasu bo już pojutrze kierunek Darłowo a później to już wiadomo gdzie,Nie wiem jak bez niej wytrzymam jeden dzień

Dopisano 3 maja 2015, 23:33:
Oj będziemy macać Rafi a jest co bo widzę że towary na zlocie będą z Pewex-u i Baltony
Dasz swoją też pomacać
Nie wiem tylko czy Vasat nie będzie chciał pierwszy macać

Dopisano 3 maja 2015, 23:33:
rafalmazda6 napisał(a):no nareszcieoj będę macał na zlocie
![]()
oczywiście o Madzię chodzi![]()
Oj będziemy macać Rafi a jest co bo widzę że towary na zlocie będą z Pewex-u i Baltony

em_dzej napisał(a):Nightfall napisał(a):Ten kret daje tyle radości
Ja tego nie rozkminiam![]()
Kluczyk a raczej zawieszka MIAZGA
To dostałem w prezencie od syna na wczasach w ubiegłym roku

MIRAS M6 napisał(a):Jutro jeden z najsmutniejszych dni (...) Nie wiem jak bez niej wytrzymam jeden dzień

-
makmarc
makmarc napisał(a):MIRAS M6 napisał(a):Jutro jeden z najsmutniejszych dni (...) Nie wiem jak bez niej wytrzymam jeden dzień
Łączę się w bólu i cierpieniu, bo nie jesteś sam, moja jutru jedzie na regenerację maglownicy, imo mam nadzieję, że wieczorem ją odzyskam.
Powymieniamy jutro wieczorem zdania jak już nasze panie powrócą w nasze ręce jakie życie jest nudne bez nich

MIRAS M6 napisał(a):Dasz swoją też pomacać![]()
dogadamy się
MIRAS M6 napisał(a):Nie wiem tylko czy Vasat nie będzie chciał pierwszy macać![]()
![]()
a to już ustalajcie między sobą

Klima zrobiona.Listwa na grillu pomalowana w kolor nadwozia.Emblematy rzucone w czarny mat.Foty jutro bo dopiero powróciłem do miejsca zamieszkania.Oczywiście padło stwierdzenie "kiedy mnie z taką częstotliwością będziesz macał jak to swoje cacko"
Ten tekst zwalił mnie z kolan

MIRAS M6 napisał(a):Klima zrobiona.Listwa na grillu pomalowana w kolor nadwozia.Emblematy rzucone w czarny mat.
Zbroisz się na zlot

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda napisał(a):Zbroisz się na zlotBędzie co oglądać
Nie będę taki i dam pokopać w oponkę i nawet pomacać