Grzesiunio napisał(a):Najważniejsze jest to, że po tym wszystkim jak wsiadasz, odpalasz i ruszasz na twarzy pojawia się duży szeroki banan
no prawie

Grzesiunio napisał(a):I najlepsze jest to chyba na końcu
cicho, bo się wyda

www.mazdaspeed.pl
Grzesiunio napisał(a):Najważniejsze jest to, że po tym wszystkim jak wsiadasz, odpalasz i ruszasz na twarzy pojawia się duży szeroki banan
rafalmazda6 napisał(a):Grzesiunio napisał(a):Najważniejsze jest to, że po tym wszystkim jak wsiadasz, odpalasz i ruszasz na twarzy pojawia się duży szeroki banan
no prawiejeszcze jest kilka mankamentów, które przeszkadzają
ale na szczęście jest bose, które zagłusza wszystko
cicho, bo się wyda
matthies napisał(a):tia jasne... tez tak mówiłem i ciągle jakieś pierdoły
rafalmazda6 napisał(a):matthies napisał(a):tia jasne... tez tak mówiłem i ciągle jakieś pierdoły
no dobraJeszcze tylko aero, gleba, dobra felga, podwójny wydech, ciemne szybki, przyciemnienie lamp i takie tam różne inne i koniec
ale najpierw zacznę grać w totolotka
xRafalx napisał(a):rafalmazda6 napisał(a):matthies napisał(a):tia jasne... tez tak mówiłem i ciągle jakieś pierdoły
no dobraJeszcze tylko aero, gleba, dobra felga, podwójny wydech, ciemne szybki, przyciemnienie lamp i takie tam różne inne i koniec
ale najpierw zacznę grać w totolotka
albo obrabujesz bankbo mazda lubi dużo kasy
xRafalx napisał(a):albo obrabujesz bankbo mazda lubi dużo kasy
xRafalx napisał(a):Tak to jest z tymi autamiNie masz auta masz kasę, masz auto nie masz pieniędzy i tak w kółko
Grzesiunio napisał(a):Są jeszcze tacy, co jak słyszą pukanie, czy coś innego, to podgłaszają radio
rafalmazda6 napisał(a):Grzesiunio napisał(a):Są jeszcze tacy, co jak słyszą pukanie, czy coś innego, to podgłaszają radio
czasami dla świętego spokoju tak robię, żeby czegoś przypadkiem nie usłyszećMazdę kupiłem za duże pieniądze, bo one jeszcze wtedy się bardzo ceniły
i do tego czasu włożyłem w nią dodatkowo połowę wartości za którą ją kupiłem, czyli mam 1.5 Mazdy
a jako, że student przecież biedny jest, ojciec na nią już patrzeć nie może, bo od razu widzi tornado w portfelu
rafalmazda6 napisał(a):ojciec od marca 2002 jeździł renaultem thalią (pierwszy właściciel) i tam oprócz 2 x el. szyb i 2 x poduszka powietrzna nie było nic więcej, więc tu się dziwił, że tej kasy jednak trochę trzeba włożyćale teraz przesiadł się na saaba 9-3 i już zmienia swoje podejście, bo widzi że to nie renault
na szczęście moja wybranka (z myślą o przyszłości
) nie ma nic przeciwko, bo sama jest lekko zakręcona na punkcie motoryzacji, a ja ją dodatkowo w to wciągnę
dziś odebrałem telefon od mojego lakiernika i opóźnił wizytę Madzi z poniedziałku na przyszły poniedziałek (może uda się wcześniej)
na ten rok to będzie największy wydatek na moją Zieloną (chyba
)
oj się będzie działo, ale o tym po odbiorze jak już wszystko będzie zrobione
matthies napisał(a):prawidłowobo co, tylko niektórzy maja wydawać kasę na modyfikacje? nihuhu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości