Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Good job
. Teraz już wiem jak będzie to wyglądać na mojej M6. Na aukcji z linka jest wybór pomiędzy ciemną a jasną, którą masz?

Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Przemysław napisał(a): jest wybór pomiędzy ciemną a jasną, którą masz?
oczywiscie ciemna przyjacielu
Nightfallówna
Dopiero teraz połapałem czyje to auto,jak przeczytałem cały temat
Ciekawy kolor jeździ taka jedna u mnie,ale ten mod z lampami według mnie słabo wygląda.Przynajmniej na foto.
Nie myśleliście rozkleić lampy i wkłady na czarno zrobic?Myślę że efekt byłby lepszy.
Za to VT na 18" miażdzy suty,ja bym się nawet nie zastanawiał
Ciekawy kolor jeździ taka jedna u mnie,ale ten mod z lampami według mnie słabo wygląda.Przynajmniej na foto.
Nie myśleliście rozkleić lampy i wkłady na czarno zrobic?Myślę że efekt byłby lepszy.
Za to VT na 18" miażdzy suty,ja bym się nawet nie zastanawiał

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):rozkleić lampy
W 6stkach tylne lampy są zgrzewane, a nie klejone(cięcie miniszlifierką czy coś, a później sklejanie,ktoś już się tego podejmował tutaj na forum). dlatego wszyscy oklejają to foliami, zamiast działać z "lexusem" wewnątrz.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
ostatnio jeden forumowicz rozcinał i pomalował środki na czarno, ale roboty mnóstwo i jednak cięcie lamp trochę słabo...
też trochę uważam efekt za średni, bo to tak jakby szyby przyciemnił tak słabo, zamiast porządnie, a jak coś robić to właśnie porządnie a nie po łebkach.
Dlatego ja cały czas poszukuję tylnych lamp J-speca, który ma ciemne wkłady w GY
też trochę uważam efekt za średni, bo to tak jakby szyby przyciemnił tak słabo, zamiast porządnie, a jak coś robić to właśnie porządnie a nie po łebkach.
Dlatego ja cały czas poszukuję tylnych lamp J-speca, który ma ciemne wkłady w GY
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):bo to tak jakby szyby przyciemnił tak słabo, zamiast porządnie
Czyli jak ktoś chce tylko o ton przyciemnić to już nie jest porządnie?? A szyby to albo oryginalne albo od razu czarne?? Ale bez sensu gadasz

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
gadam tak jak ja to widzę bo takie jest moje zdanie. Jak widać, twoje jest inne ale nie mówię że gadasz bez sensu ...
Mi to się po prostu słabo widzi, bo jak przyciemniać to raczej po to żeby to było mocno widoczne, a kto przyciemnia szyby o 1 ton? mało kto, większość idzie w mocno ciemniejsze po to właśnie, aby efekt był lepszy/bardziej widoczny.
Mi to się po prostu słabo widzi, bo jak przyciemniać to raczej po to żeby to było mocno widoczne, a kto przyciemnia szyby o 1 ton? mało kto, większość idzie w mocno ciemniejsze po to właśnie, aby efekt był lepszy/bardziej widoczny.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):Mi to się po prostu słabo widzi,
Ooo-i to jest Twoje zdanie

matthies napisał(a):bo jak przyciemniać to raczej po to żeby to było mocno widoczne,
I to też

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
A ja myślę, że za taką cenę warto spróbować. Może zdjęcia rzeczywiście nie przedstawiają tego dokładnie. Ja już folię zamówiłem i jak efekt nie będzie mnie zadowalał to odkleję.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
No rzeczywiscie oklejenie lamp folią to jest pewnego rodzaju pójscie na latwiznę
.Ale cel zamierzony był taki,ze w razie czego to sobie odkleje folię i tyle.Głównym powodem oklejenia był fakt że tylne lampy mam sprzed lifta
.Jednym podoba się to a innym tamto – szanuje każde zdanie bo każdy ma prawo do wypowiedzi
.Co to by było jakby wszystkim podobało się to samo??
Ale lampy z pomalowanymi wkładami na czarno też mi się bardzo podobają
Ale wszystko kręci się wokół pieniądza 
Ale lampy z pomalowanymi wkładami na czarno też mi się bardzo podobają
Nightfallówna
Niestety folia na lampach zawsze troche wioska traci.. Chociaz seria w chromie jest tak beznadziejna, ze i tak gorzej byc juz nie moze
Tylko trzeba bylo dac ciemniejsza folie, bo ta wyglada jak wyplowiala 
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Parę fotek z marcowego Spotu w Barlinku z Crenshawem 
Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 11:57 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
koła do wymiany! 
rafalmazda6 napisał(a):koła do wymiany!
popieram

ale xedos w tle ładny, czyj to?