Widzę ze chłopaki opanowali śmiechem tez twój wątek. I jak tu żyć bez ich tekstów. .... nie da się

www.mazdaspeed.pl
Wortellips napisał(a):Pomysłów na mody wciąż przybywajak tak dalej pójdzie to nie zdąże wszystkich zrealizować
xRafalx napisał(a):A zrobił bym to tak: z laminatu 1-2mm wyciął bym koła )
xRafalx napisał(a):U mnie to najczęściej brakuje gotówki na modyfikacje niż pomysłów
brodaM6 napisał(a):Poczekaj aż skleje i zamontuje na M ,miały być ledy ale jakoś cieżko mi to ogarnąć płytki dobór led ach tam,a wszystko przez to ze nie zapisałem filmik jak przerabia typ na ledy i poległemChoć i tak bedą wyglądały super
makmarc napisał(a):brodaM6 napisał(a):Poczekaj aż skleje i zamontuje na M ,miały być ledy ale jakoś cieżko mi to ogarnąć płytki dobór led ach tam,a wszystko przez to ze nie zapisałem filmik jak przerabia typ na ledy i poległemChoć i tak bedą wyglądały super
A byłeś na Poznańskiej obok PPS-ów? Mają tam spory wybór, a co do kleju Wykowski na Krasce, ten od szyb na pewno coś Ci poleci. Ja bym dumał nad tymi ledami.
xRafalx napisał(a):Broda załóż swój temat bo mody bardzo na plus!
matthies napisał(a): Także sami się rozejrzycie kto robi większy śmietnik, broda czy inni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości