MIRAS M6 napisał(a):mieć 2mm większą szparę u góry końcówki wydechu niż po bokach
A niech mi... Mirku, byleby nie za duża ta szpara, bo nic dobrego za tym nie idzie
www.mazdaspeed.pl
MIRAS M6 napisał(a):mieć 2mm większą szparę u góry końcówki wydechu niż po bokach
MIRAS M6 napisał(a):I się wyjaśniło. W tym układzie wolę mieć 2mm więcej u góry niż po bokach wydechu i 2,5 klocka w portfelu
UCASH napisał(a):Św prawda, ostatnio oglądałem wydechy na stronie ultera ale sam nie wiem.... i cena połowe niższa
MIRAS M6 napisał(a):Jak masz zdrowe kominy to po co je wymieniać
[/quote]MIRAS M6 napisał(a):Twoim przypadku chodzi o efekt wizualny.
Danmazda napisał(a):Końcówki nie powinny być bardziej wysunięte ?
Chwal się jakie, a nie każesz się domyślaćMIRAS M6 napisał(a):doszły nowe obiekty macania
Danmazda napisał(a):Chwal się jakie, a nie każesz się domyślaćMIRAS M6 napisał(a):doszły nowe obiekty macania
MIRAS M6 napisał(a):one mają skos z góry do dołu i dodatkowo prawy skos i lewy skos i właśnie te prawo i lewo skosy gubily linię ze zderzakiem dlatego zostały 1,5cm schowane (czyli tak jak są obecnie) bo to jedyna ich pozycja gdzie najbardziej pasują prawo i lewo skosy z linią zderzaka
MIRAS M6 napisał(a):doszły nowe obiekty macania do których ja już za bardzo nie mam dostępu
Danmazda napisał(a):Chwal się jakie
MIRAS M6 napisał(a):Vasat jest coraz starszy i na równi z wiekiem zmieniają się jego zainteresowania nie koniecznie motoryzacyjne
MIRAS M6 napisał(a):jakie są ostatnie roczniki wankla 2011 czy 2012?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości