www.mazdaspeed.pl
maestro81 napisał(a):A mi sie podoba – w końcu ktoś łamie wszelkie zasady
zelka napisał(a):maestro81 napisał(a):A mi sie podoba – w końcu ktoś łamie wszelkie zasady
A nie brakuje ledów i projektorów?
maestro81 napisał(a):To jakaś aluzja kolego jpski Nie każdy musi mieć ledy i projektory – rzecz gustu
jpski napisał(a):maestro81 napisał(a):To jakaś aluzja kolego jpski Nie każdy musi mieć ledy i projektory – rzecz gustu
Zaraz zaraz maestro, ja nic takiego nie napisałem![]()
![]()
Chyba za często czytasz mój temat, że Ci utknąłem w pamięci z projektami, a tą żaluzję pisał zelka, ale się zabawnie zrobiło![]()
![]()
maestro81 napisał(a):Kolego olrzyn – czekam jak to będzie wyglądało na autku, bo jak narazie to zapowiada się rewelkanormalnie podsuwasz mi kolejny pomysł na renowację moich starych felg pod zimóki
deejay89 napisał(a):łeee cobb to lipa już, wprowadzili aktualizację systemu, która nie pozwala na wgrywanie map tunerów nie posiadających licencji cobb, czy jakoś tak, wszyscy przesieadają się na versa'e
Socyopatic napisał(a):Fele ciekawy efekt ale lepiej by to siadło na ciemnej budzie albo białej. Jak dla mnie najlepszy byłby taki ciemny grafit jak jest ori na nich ale bez tych srebrnych wstawek które w oryginale robią z tej felgi wiesLampy powiedziałbym, że ujdą gdyby ktoś to robił na zwykłej 6-tce ale majac mpsa zostawiłbym seryjne bo ich wygląd jest optymalny
no ale zapewne i z kołami i z lampami chodziło o efekt mocniejszego tuningu wizualnego pod Japfest, który na takich imprezach jest zwykle bardziej ceniony niż seria.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości