Jak ten soft pachnie,bo czytałem że strasznie
www.mazdaspeed.pl
A nie pomyślałem o tym, nie ma ze boi... jadęmacvas napisał(a):Łomży, bo jeszcze okres gwarancyjny nie minął![]()
Jeszcze go nie otwierałem, zdam relacje jak go użyjęBeny napisał(a):Jak ten soft pachnie
MAYKI napisał(a):ten co ma Przemysław Alu Teufel special gel
Danmazda napisał(a):rafalmazda6 widział jak one wyglądają
Nie wiem, nie ma nic ciekawego. Ale jak znalazł by się chętny to może bym je i sprzedałrafalmazda6 napisał(a):wrzucasz je czy sprzedajesz i kupujesz coś innego?
Autoland ponoć jest jednym z mocniejszych środków budżetowych,ale przyznam że używam i nic złego się nigdy nie działo.Papi napisał(a):no to w sumie jakiej chemii używać do felg...;/
. Ja zauważyłem dwie, ta o której piszesz i to, że nie działa bez użycia narzędzi o których wspomniałem wcześniej. Taki środek ma działać a nie rozpieszczać nasze zmysły powonienia.rafalmazda6 napisał(a):jedyna wada jaką zauważyłem – okropnie śmierdzi
Przemysław napisał(a):Taki środek ma działać a nie rozpieszczać nasze zmysły powonienia
Przemysław napisał(a):jak użyjesz pędzla albo szczotki to brud zejdzie
Hm, czy ja wiem. One są ładne, ale jakby znalazł się chętny na nie to może i bym kupił coś innego. Tylko to co ładne to parametry słabePrzemysław napisał(a):Teraz to pewnie masz mętlik w głowie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości