Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Gałka fajna, ale powiem Ci szczerze po 2-3 miesiącach intensywniejszej jazdy ta niby skóra złuszczy się żywcem 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):Gałka fajna, ale powiem Ci szczerze po 2-3 miesiącach intensywniejszej jazdy ta niby skóra złuszczy się żywcem
Skóra w tych gałkach jest wymienna i wymienia się to w 10 minut.
- Od: 11 lut 2014, 00:14
- Auto: Mazda 6
3.0 V6 223KM
2006r.
na tydzien jazdy jako gadzet sie nadaje, w dłuższej perspektywie czasu bedzie tracic odpustem ta gałka..
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
No mi się na tą chwilę podoba wiec niechaj będzie
. Zawsze można obicie wymienić a podświetlanie odłączyć. Zasilanie jest podpięte pod zapalniczke wiec zapala się po przekreceniu kluczyka.
Zawsze to coś nowego na próbę i jak to w życiu są zwolennicy i przeciwnicy. Można tam sobie zrobić co się chce bo wzorów jest mnóstwo wiec dla każdego coś się znajdzie
Zawsze to coś nowego na próbę i jak to w życiu są zwolennicy i przeciwnicy. Można tam sobie zrobić co się chce bo wzorów jest mnóstwo wiec dla każdego coś się znajdzie
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):No mi się na tą chwilę podoba wiec niechaj będzie. Zawsze można obicie wymienić a podświetlanie odłączyć. Zasilanie jest podpięte pod zapalniczke wiec zapala się po przekreceniu kluczyka.
Jak wygląda to w dzień ?
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
A mi się podoba
Ona jest wkręcana czy jakoś inaczej się montuje 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Powiem tak.Oryginalne podświetlenie w dzień praktycznie niewidoczne. Bede je zmieniał na inne czerwone LEDowe bo żeby to założyć i nie pourywac kabli to jest masakra. Mi się nie udało
Dlatego wstawię nowe diody i mam pewien patent na założenie.
Gałka jest wkrecana i pod każdy model robią indywidualnie.
Dopisano 21 lut 2015, 11:39:
A dla chętnych podaje linka do świata gałek

http://www.galki.pl/
Dlatego wstawię nowe diody i mam pewien patent na założenie.
Gałka jest wkrecana i pod każdy model robią indywidualnie.
Dopisano 21 lut 2015, 11:39:
A dla chętnych podaje linka do świata gałek

http://www.galki.pl/
Nightfallówna
matthies napisał(a):Nightfall napisał(a):A dla chętnych podaje linka do świata gałek
robią tam gałki?
Nikt Za taką cenę ci takiej gały nie zrobi

śmieszny ten temat

Nightfallówna
przestańcie już o tych gałkach bo Wiśnia zaraz temat podejmie i znów fotele będą musiały zostać wyprane 

rafalmazda6 napisał(a):przestańcie już o tych gałkach bo Wiśnia zaraz temat podejmie i znów fotele będą musiały zostać wyprane

Nightfallówna