Podświetlenie popielniczki nie działa. Wymiana żarówki nic nie dała. Jest jakiś bezpiecznik który odpowiada tylko za tą żarówkę?
Wymieniałem też panele otwierania drzwi w drzwiach, 3 panele miałem od mpsa jeden od anglika. Był chyba z drzwi przednich lewych. Próbuję go założyć na drzwi tylne lewe, i lipa. Jest trochę za duży
Panel z drzwi przednich prawych też jest trochę mniejszy od tego felernego. Jakieś M6 mogły mieć inne obicia drzwi?
Nie moge zaprogramować otwierania szyby prawej przedniej od kierowcy. Próbowałem różnych kombinacji i nic, na początku na chwile się udało ale po nie długim czasie rozprogramowały się. Razem z panelem otwierania szyby dostałem i mechanizm bo facetowi nie chciało się go rozbierać więc przy okazji sprawdziłem czy to nie winna przełącznika. Niestety nie. Co może być nie tak?
A i chciałem wymienić listwy pod kolor tunelu, ale coś mi się wydaje, że są przyklejone na stałe
W mojej wersji to trudno nazwać listwami, jest to coś gumowatego. Jak pomacałem pod nimi są miejsca na zatrzaski ale są one puste. Chyba trzeba będzie je zrywać