brodaM6 napisał(a):Zdejmij listwy z dzwi
Tez o tym ostatnio mysle
www.mazdaspeed.pl
brodaM6 napisał(a):Zdejmij listwy z dzwi
matthies napisał(a):a co masz wsadzone w halogeny?
Wisniaus napisał(a):brodaM6 napisał(a):Zdejmij listwy z dzwi
Tez o tym ostatnio mysleTylko miglance na parkingu czesto bija po drzwiach
mmarcis4 napisał(a):Widzę sylwek będzie wystrzałowy :–)
MIRAS M6 napisał(a):Jak dasz radę to wbijaj bo jest tego trochę i nie wiem czy się wyrobimy z Vasatem przy odpalaniu
rafalmazda6 napisał(a):40/25 jest złym pomysłem lepiej żeby całość siadła tak samo
MIRAS M6 napisał(a):w marcu mam następny zaległy urlop i machnąłbym to za ciosem z nowymi felgami i oponami myślę że już w letnim setupie
rafalmazda6 napisał(a):o ile wtedy nie zacznie się zima
danmazda napisał(a):Na allegro do kombi nie widziałem sprężyn. Chyba zostaje Ci zamówić tu http://www.eibach.pl/ Ja zamawiałem właśnie od nich, nie było żadnego problemu.
Mr_Bartek napisał(a):Ja od siebie jeszcze polecam Hankook Ventus V12 Evo2 K120.
xRafalx napisał(a):Też posiadam takowe opony, są lepsze na wodę, bo są to opony deszczoweJa mam nowe, ale nie wiem czy następnym razem bym je kupił, po mocniejszym nagrzaniu opon, jeśli pojeżdżę jakieś 20 km dynamiczniej, opony robią się miękkie na rantach i auto pływa
Nawet bez nagrzewania można zobaczyć jak ranty są miękkie w porównaniu do jakiegoś continentala. A może to własnie przez tą mieszankę jest to opona deszczowa nie wiem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości