Mazda6 GH L5 '08 2.5 PB Sport
Witam z kolejnym nabytkiem.
Po 323f,xedos 9 przyszedł czas na M6 z jedynym słusznym silnikiem czyli 2,5pb Miał być sedan w ciemnym kolorze wyszło niebieskie kombi
Szkoda ze nie vka bo dźwięku mi naprawdę brakuje po przesiadce z X9 ale za to wynagradza osiągami.
Wyposażenie jeszcze nie wiem dokładnie ale jest:
– światła bixenonowe z doświetlaniem zakrętów
– światła LED tylne.
– półskórzana tapicerka, kierownica.
– system BOSE ze zmieniarką na 6 płyt + Mp3
– czujniki parkowania przód i tył
– czujnik deszczu
– czujnik zmierzchu
– elektryczne szyby z domykaniem z pilota
– elektryczne, podgrzewane i składane lusterka zewnętrzne
– podgrzewane fotele niestety zapomnieli elektryki założyc
– fabrycznie przyciemniane szyby
-Aux In
-Bluetooth
-18'' koła zima
-dwukolorowe zegary
– TMPS – aktywny system pomiaru ciśnienia w kołach (czujniki w kołach letnich i zimowych),
– elektryczne ogrzewanie postojowe DEFA.
-hak
Auta widać nikt pod kocem nie trzymał tylko jeździło,stad trochę pracy trzeba będzie włożyć żeby wyglądało tak jak na M6 przystało.
Plan jest także byle do wiosny
Na początek eksploatacja,filtry płyny lpg.Ciekawostka pierwszy termin w GAZparts na marzec,pozycja na liście oczekujących nr 60
Naprawy/wymiany:
12.12.2018 wymiana filtra kabinowego
20.012.2018 / 188495tys
-wymiana paska wielorowkowego Continental Conti-V Multirib 6PK 2285 oraz rolek
13.02.2019 / 190250km
-montaż instalacji LPG Stag
-wymiana świec zapłonowych ngk
-wymiana filtr powietrza knecht
25.02.2019 / 191000km
-wymiana akumlatora Yuasa XBX3030 70Ah/570
Po 323f,xedos 9 przyszedł czas na M6 z jedynym słusznym silnikiem czyli 2,5pb Miał być sedan w ciemnym kolorze wyszło niebieskie kombi
Szkoda ze nie vka bo dźwięku mi naprawdę brakuje po przesiadce z X9 ale za to wynagradza osiągami.
Wyposażenie jeszcze nie wiem dokładnie ale jest:
– światła bixenonowe z doświetlaniem zakrętów
– światła LED tylne.
– półskórzana tapicerka, kierownica.
– system BOSE ze zmieniarką na 6 płyt + Mp3
– czujniki parkowania przód i tył
– czujnik deszczu
– czujnik zmierzchu
– elektryczne szyby z domykaniem z pilota
– elektryczne, podgrzewane i składane lusterka zewnętrzne
– podgrzewane fotele niestety zapomnieli elektryki założyc
– fabrycznie przyciemniane szyby
-Aux In
-Bluetooth
-18'' koła zima
-dwukolorowe zegary
– TMPS – aktywny system pomiaru ciśnienia w kołach (czujniki w kołach letnich i zimowych),
– elektryczne ogrzewanie postojowe DEFA.
-hak
Auta widać nikt pod kocem nie trzymał tylko jeździło,stad trochę pracy trzeba będzie włożyć żeby wyglądało tak jak na M6 przystało.
Plan jest także byle do wiosny
Na początek eksploatacja,filtry płyny lpg.Ciekawostka pierwszy termin w GAZparts na marzec,pozycja na liście oczekujących nr 60
Naprawy/wymiany:
12.12.2018 wymiana filtra kabinowego
20.012.2018 / 188495tys
-wymiana paska wielorowkowego Continental Conti-V Multirib 6PK 2285 oraz rolek
13.02.2019 / 190250km
-montaż instalacji LPG Stag
-wymiana świec zapłonowych ngk
-wymiana filtr powietrza knecht
25.02.2019 / 191000km
-wymiana akumlatora Yuasa XBX3030 70Ah/570
Ostatnio edytowano 25 lut 2019, 20:31 przez Beny, łącznie edytowano 2 razy
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Gratuluję nowego nabytku. Kolor miał być ciemny mówisz, ale ten też jest super. No i jedyny słuszny silnik w tym modelu. Szkoda, że nie ma w nich do wyboru żadnej V-ki... no ale cóż...
Ona chyba była na forum wystawiona dobrze kojarzę?
Podoba mi się
Jak nie przepadam za tego typu felgami, tak tutaj pasują one idealnie. Wygląda na nich świetnie
A w Twoich rękach w niedługim czasie będzie igiełka, nie ma co do tego wątpliwości
Bezawaryjności życzę
Ona chyba była na forum wystawiona dobrze kojarzę?
Podoba mi się
Jak nie przepadam za tego typu felgami, tak tutaj pasują one idealnie. Wygląda na nich świetnie
A w Twoich rękach w niedługim czasie będzie igiełka, nie ma co do tego wątpliwości
Bezawaryjności życzę
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002
- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
Przemku uparles się na tą mazdę, ale muszę przyznać że sztuka bardzo ladna i kolor podobny jak w mojej "H". Idzie z niego dość sporo wyciągnąć, będzie zabawa. Pozdrawiam i gratuluję, tym bardziej jeśli jesteś zadowolony
A więc jednak Chwilę to trwało, ale się zdecydowałeś Gratuluję zakupu, ogarniesz co trzeba, trochę kosmetyki i będzie służyło długi czas.
-
makmarc
Wygląda na bardzo fajny zakup. Felgi faktycznie siedzą miód malina.
Niedawno oglądałem coś w podobnym kolorze i na żywo cieszy oko.
Powodzenia w modach i niech się bezawaryjnie powozi
Niedawno oglądałem coś w podobnym kolorze i na żywo cieszy oko.
Powodzenia w modach i niech się bezawaryjnie powozi
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
dzięki,tak na forum a felgi niestety były na styk i kupiłem na zimówkach.Także albo rexy albo jakiś satin chrom czy jak to się nazywajedrzej07 napisał(a):Ona chyba była na forum wystawiona dobrze kojarzę?
Podoba mi się
Jak nie przepadam za tego typu felgami, tak tutaj pasują one idealnie
Dominik no uparłem się,niestety z braku sedanów jest kombi.Nawet był plan na czerwoną ale finalnie jest ta.
Zmieniłem żarówki postojowe,nie wiem kto to projektował ale jedna pół godziny
A dzis filterek i chyba mi liść wpadł do wentylatorka bo coś brzęczy.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Graty zakupu
Jak będę zmieniał na ta półkę rocznikowa to musowo będzie ten kolor
Z tego co gdzieś wyczytałem to Aurora Blue
Szerokości i bezawaryjnosci no i witamy w dziale
Jak będę zmieniał na ta półkę rocznikowa to musowo będzie ten kolor
Z tego co gdzieś wyczytałem to Aurora Blue
Szerokości i bezawaryjnosci no i witamy w dziale
Nightfallówna
W końcu kupiłeś:) trwało to dość długo , ale być może wynagrodzi to bezawaryjną jazdą:) Autko fajnei w kombi praktyczne, silnik słuszny , szkoda że nie V-ka , ale nie można mieć wszystkiego:)
- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
tak jest aurola blue 34J.Na forum szóstek znalazłem po korekcie lakieruNightfall napisał(a):Z tego co gdzieś wyczytałem to Aurora Blue
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
o masz Beny zabłądził i w szóstkach się znalazł zadowolenia z użytkowania
Ładny kolor, fajne koło, tylko gumy nie z tego auta chyba (a przynajmniej tak wyglądają) przez co w połączeniu z kozą trochę wóz drabiniasty wyszedł – Eibach Pro-Kit potrzebny i guma odpowiednia (jeśli nie jest) Ale tak poza tym fajnie się prezentuje – Aurora Blue robi robotę Niech służy!
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Auto oglądałem jak było na sprzedaż i żałuję że tak późno tam trafiło ale całe życie pod górkę więc się przezwyczailem już
Kolor nie mogę napisać inaczej jak jeden z ładniejszych co do postojowych świateł zeszło Ci się trochę ale było warto szkoda że tych felg nie ma bo robiły mega robotę
Kolor nie mogę napisać inaczej jak jeden z ładniejszych co do postojowych świateł zeszło Ci się trochę ale było warto szkoda że tych felg nie ma bo robiły mega robotę
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cię widza
- Od: 18 cze 2017, 21:26
- Auto: Mazda6 GH 2.0
Aaa, teraz doczytałem że bez felg ze zdjęć zakupiona
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Weelko bez felg,za to mam piękne osiemnastki na zimę.Szwed sam malował na biało
Muszę moje rexy wrzucić i zobaczymy jak to będzie wyglądało.
Muszę moje rexy wrzucić i zobaczymy jak to będzie wyglądało.
moje bliźniaczki 5lat skończyły,to se myślę czas na kombi albo to starość sam nie wiemrafałmazda napisał(a):o masz Beny zabłądził i w szóstkach się znalazł
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Gratuluję zakupu auta;) Bardzo mi się podoba ten lakier, chociaż dla mnie Nr 1 to ten grafit metallic:) Mojej żonie bardzo podoba się niebieska:) Jak kupowałem moją nie miałem wyboru w tym czasie. No ale mam niebieski mat – folia
Beny, chyba równo zmieniamy auta. 5 lat temu ja miałem F-BA, i ty też z tego co pamiętam
Beny, chyba równo zmieniamy auta. 5 lat temu ja miałem F-BA, i ty też z tego co pamiętam
@Beny
Będę śledził temat, żeby przekonać się, jak auto bedzie się prezentowało na felgach z RXa oraz po korekcie lakieru. Zdjećie powyżej robi ogromne wrażenie.
Zdanie, że nikt pod kocem nie trzymał, przyjąłem jak dyplomatycznie powiedzenie, że auto powinno być lepiej wysprzątne
@makmarc
Poznałeś mejsce z fotek? To są Twoje rejony.
Będę śledził temat, żeby przekonać się, jak auto bedzie się prezentowało na felgach z RXa oraz po korekcie lakieru. Zdjećie powyżej robi ogromne wrażenie.
Zdanie, że nikt pod kocem nie trzymał, przyjąłem jak dyplomatycznie powiedzenie, że auto powinno być lepiej wysprzątne
@makmarc
Poznałeś mejsce z fotek? To są Twoje rejony.
6 II w kombi chyba najbardziej proporcjonalnie wygląda, no i najbardziej praktyczna. Jedyne co mnie razi w przedliftach, to brak jakieś chromowanej / karbonowej listwy na masce. Jak w porównaniu do X9? Wygodniej, ciszej, szybciej?
-
ZdzichuZ
Szybciej na pewno,wygodnie jeszcze ciężko powiedziec ale na oponie 225/40/18 wyglada ze jest ok.
Ciszej chyba nie,pod nogami pasazera sa osłony plastikowe podwozia. W deszczu to istna masakra hałas w kabinie za duzy.O jakie listwie myslisz?
yasko wysprzatane bylo ok,chodzilo mi o to ze widac naturalne zuzycie. Na szczescie tylko plastiki wiec szybko sie podmieni na ładne.
Ciszej chyba nie,pod nogami pasazera sa osłony plastikowe podwozia. W deszczu to istna masakra hałas w kabinie za duzy.O jakie listwie myslisz?
yasko wysprzatane bylo ok,chodzilo mi o to ze widac naturalne zuzycie. Na szczescie tylko plastiki wiec szybko sie podmieni na ładne.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Szymon mi pisał, że udało się kupić! Gratulacje, chociaż troszkę szkoda, że nie sedan, ale sam musisz przyznać, że kombi też pięknie wygląda, a do tego jest mega praktyczne!
Dzisiaj jakbym kupował drugi raz, też kupiłbym kombi
Bezawaryjności życzę i pozdrawiam
Dzisiaj jakbym kupował drugi raz, też kupiłbym kombi
Bezawaryjności życzę i pozdrawiam
- Od: 26 wrz 2013, 18:56
- Auto: Była:
Mazda 6 GH 2,5l 170KM L5-VD