Jaszczomp1313 napisał(a):Potrzebuję waszej pomocy bo nie wiem co robić.
Hahaah pewnie dzięcioły nie umieją shamować Automata.NIe przejmuj sie mi kiedys w rykach wyszlo 146

www.mazdaspeed.pl
Jaszczomp1313 napisał(a):Potrzebuję waszej pomocy bo nie wiem co robić.
olrzyn napisał(a):najlepiej jak by sie podlaczyl pod kompa I zablokowa szkrzynie na 4 biegu ale to malo kto robi.
wumpscut napisał(a):olrzyn napisał(a):najlepiej jak by sie podlaczyl pod kompa I zablokowa szkrzynie na 4 biegu ale to malo kto robi.
Czy jest to konieczne, skoro w skrzyni można włączyć tryb manualny? Nie wystarczy wrzucić ostatniego biegu w tym właśnie trybie?
olrzyn napisał(a):wtedy powinno sie udac.
Geniek napisał(a):olrzyn napisał(a):wtedy powinno sie udac.
Na 100% się uda. Ja tak hamowałem mojego automata. Przestawiony na manual na 3 biegu i poszło jak trzeba. Choć Krzyśkowi nie nie udało ale on ma amerykańca a te są kijowei nie nadają się do hamowania. Bo zawsze się starają myśleć za ciebie i nawet na manualu nie są manualne
tqr_us napisał(a):To ja mam innego jakiegos aftomata bo ten na manulalu n8c nie zmienia na jedynce do odciny moge i nie zmieni ,w dol tak samoczynie przelacza od 5 do 1 ,a jak chcesz odwotnie tylko lewarem
Jaszczomp1313 napisał(a):"Panie to zaczipuj Pan jak za mało mocy"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości