Skoro to dział garaż/warsztat to tutaj wrzucę moje pytanie; co szanowne grono użytkowników forum może polecić w temacie przenośnych urządzeń rozruchowych typu powerbank/jump starter i ewentualnie podzielić się wiedzą na temat używania, poręczności i sprawności. Wybór na rynku jest ogromny, ale po co ryzykować zakup bez porady? Więc bardzo proszę o sensowną poradę co, jakiej firmy i gdzie(alledrogo, aliexpress itp) zakupić to cuś w przedziale cenowym 200 – 450 zł.
Pozdrawiam
Jump starter/booster/powerbank = urządzenie rozruchowe
Strona 1 z 1
Dziękuję Ci bardzo, ale jestem zmuszony prosić o inne porady i nadal szukać. Nie dlatego, że mi się nie podoba, ale pompkę do opon już mam. Zakupem tego urządzenia zdubluję coś co już mam i co działa znakomicie. Potrzebuję samego jump startera i czekam na dalsze porady.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeżeli jesteś przygotowany na wydatek w górnej granicy kwoty którą podałeś lub nawet lekkie jej naciągnięcie to ja bym wybrał któryś mały model NOCO. Mam ładowarki tej marki i podoba mi się wykonanie. Co do trwałości to mogę odpowiedzieć na to pytanie za kilka lat…pracuje w branży moto i tutaj jest to bardzo popularna ostatnio marka.
Dziękuję za podpowiedź, bo generalnie to "nowość" w porównaniu z prostownikami lub kablami rozruchowymi
. Spróbuję zobaczyć jakie modele NOCO i za ile pan Ali ekspresowo oferuje zabawki tej firmy. W sumie jest zbyt duży wybór, a jak wiadomo nadmiar bywa przeszkodą.
P.S. jeżeli macie inne doświadczenia z innymi produktami proszę o podzielenie się swoim doświadczeniem.
P.S. jeżeli macie inne doświadczenia z innymi produktami proszę o podzielenie się swoim doświadczeniem.
Strona 1 z 1