oyodo za 230 czy Teknorot za 200
Też zamierzałem kupić całe wahacze, ale wobec informacji,że wśród mniej markowych elementów zdarzają się często różnice wymiarowe wzgl. oryginału, to zdecydowałem się na wymianę samych tulejek.
Wydaje mi się,że dobrze zrobiłem zważywszy,że aktualnie mam w wahaczach tuleje "dobrego sortu" a w kupionych niemarkowych tuleje byłyby oczywiście "mniej markowe"

Nie chciałem takiej loterii na własnej skórze przeprowadzać, zwłaszcza,że sam wymieniałem.
Jedynym zaskoczeniem dla mnie był fakt,że nie udało mi się samodzielnie wprasować zakupionych tulejek w wahacz i musiałem poprosić kumpla-mechanika, u którego wykonaliśmy to przy pomocy prasy hydraulicznej.
nie wspomnę o mniejszych kosztach zakupu elementów..
oczywiście przed wymianą przygotuj sobie nowe łączniki stabilizatora(ja wymieniłem pomimo dobrego stanu – bez luzów przy przebiegu ponad 60kkm, bo gumki były sparciałe), oraz sworznie wahaczy – nie wiadomo w jakim stanie się znajdują.
U mnie sworznie były w dobrym stanie-bez luzów, więc gdybyś chciał kupować, to napisz mi na pw – sprzedam "po kosztach" bo i tak nie są mi potrzebne(ctr- polecane na forum i przez Carspeed).